GTST is terug: leeft Bo Maerten nog? Welke actrice maakt comeback?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toen we een paar weken geleden tijdelijk afscheid namen van Goede Tijden, Slechte Tijden, werden we achtergelaten met het beeld van Amelie (Bo Maerten) die levenloos in de bosjes lag. Leeft ze nog? En welke actrice maakt dit seizoen haar comeback?

De eerste paar afleveringen van het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden zitten erop. eindelijk antwoord op de vraag: kunnen we ook komend seizoen nog van kijkcijferkanon Bo Maerten genieten? Haar personage Amelie lag tijdens de cliffhanger van vorig seizoen levenloos in de bosjes na een aanrijding…

Lees ook: Bo Maerten speelt hoofdrol in cliffhanger GTST

Amelie (Bo Maerten) in ziekenhuis

Surprise surprise: Amelie heeft het gered! Ze is met de schrik vrijgekomen – ‘slechts’ een hersenschudding en een paar gebroken ribben houden haar op dit moment nog even in het ziekenhuis. De hoe, wat en waarom zijn we een beetje kwijt. Het lijkt iets met de criminele zaakjes van Ludo te maken te hebben. Het belangrijkste is dat we Bo Maerten ’terug’ hebben. En zij is niet de enige actrice die dit seizoen gelukkig weer in Meerdijk rondloopt…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bo rose maerten (@bomaerten) op

Lone van Roosendaal maakt GTST-comeback

Ludo’s vieze zaakjes brengen nóg een fan-favoriet terug naar GTST! Billy de Palma, gespeeld door de altijd fijne Lone van Roosendaal, maakt haar comeback om aartsrivaal en ex-man Ludo een hak te zetten. Verleidelijke soap-slechterik Billy is een droomrol voor Lone van Roosendaal: ze mag werkelijk ál haar troeven in de strijd gooien. Begin dit jaar leek ze uit de serie verdwenen, maar binnenkort kan je ook haar weer viermaal per week op je scherm bewonderen!

Lone van Roosendaal GTST
Beeld: RTL

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.