GTST gaat met Froukje de Both door in de zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De laatste aflevering van dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is uitgezonden. Toch stopt de soap niet deze zomer! Sterker nog, er wordt een nieuw ‘castlid’ toegevoegd: Froukje de Both!

GTST is klaar! Om te weten hoe het na de zomercliffhanger (zie filmpje hieronder) afloopt met Bo Maerten zal je tot de start van het volgende seizoen moeten wachten. Tenzij je deze zomerstop tijd hebt om Goede Tijden, Zomer Tijden te kijken. In deze wekelijkste talkshow ontvangt Froukje de Both (ex-)acteurs van de soap om te praten over hun echte leven, maar ook om alvast dingetjes te verklappen voor het komende seizoen.

Froukje de Both maakt GTST-comeback

Waarom uitgerekend Froukje de Both, die jarenlang in GTST-concurrent Goudkust speelde, deze zomerstop-talkshow presenteert? Nou, stiekem heeft Froukje wél gewoon een GTST-verleden! Ze speelde in 1997 een piepklein bijrolletje in twee afleveringen. Goede Tijden, Zomer Tijden is dus haar onofficiële GTST-comeback.

Lees ook: Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden

Froukje de Both start in juni met Goede Tijden, Zomer Tijden. Elke vrijdag zal ze te zien zijn op GTST.nl en Videoland. We kunnen je alvast vertellen dat o.a. Fajah Lourens, Marly van der Velden en Inge Ipenburg aan zullen schuiven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?