GTST gaat met Froukje de Both door in de zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De laatste aflevering van dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is uitgezonden. Toch stopt de soap niet deze zomer! Sterker nog, er wordt een nieuw ‘castlid’ toegevoegd: Froukje de Both!

GTST is klaar! Om te weten hoe het na de zomercliffhanger (zie filmpje hieronder) afloopt met Bo Maerten zal je tot de start van het volgende seizoen moeten wachten. Tenzij je deze zomerstop tijd hebt om Goede Tijden, Zomer Tijden te kijken. In deze wekelijkste talkshow ontvangt Froukje de Both (ex-)acteurs van de soap om te praten over hun echte leven, maar ook om alvast dingetjes te verklappen voor het komende seizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Froukje de Both maakt GTST-comeback

Waarom uitgerekend Froukje de Both, die jarenlang in GTST-concurrent Goudkust speelde, deze zomerstop-talkshow presenteert? Nou, stiekem heeft Froukje wél gewoon een GTST-verleden! Ze speelde in 1997 een piepklein bijrolletje in twee afleveringen. Goede Tijden, Zomer Tijden is dus haar onofficiële GTST-comeback.

Lees ook: Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden

Froukje de Both start in juni met Goede Tijden, Zomer Tijden. Elke vrijdag zal ze te zien zijn op GTST.nl en Videoland. We kunnen je alvast vertellen dat o.a. Fajah Lourens, Marly van der Velden en Inge Ipenburg aan zullen schuiven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten