GTST gaat met Froukje de Both door in de zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De laatste aflevering van dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is uitgezonden. Toch stopt de soap niet deze zomer! Sterker nog, er wordt een nieuw ‘castlid’ toegevoegd: Froukje de Both!

GTST is klaar! Om te weten hoe het na de zomercliffhanger (zie filmpje hieronder) afloopt met Bo Maerten zal je tot de start van het volgende seizoen moeten wachten. Tenzij je deze zomerstop tijd hebt om Goede Tijden, Zomer Tijden te kijken. In deze wekelijkste talkshow ontvangt Froukje de Both (ex-)acteurs van de soap om te praten over hun echte leven, maar ook om alvast dingetjes te verklappen voor het komende seizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Froukje de Both maakt GTST-comeback

Waarom uitgerekend Froukje de Both, die jarenlang in GTST-concurrent Goudkust speelde, deze zomerstop-talkshow presenteert? Nou, stiekem heeft Froukje wél gewoon een GTST-verleden! Ze speelde in 1997 een piepklein bijrolletje in twee afleveringen. Goede Tijden, Zomer Tijden is dus haar onofficiële GTST-comeback.

Lees ook: Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden

Froukje de Both start in juni met Goede Tijden, Zomer Tijden. Elke vrijdag zal ze te zien zijn op GTST.nl en Videoland. We kunnen je alvast vertellen dat o.a. Fajah Lourens, Marly van der Velden en Inge Ipenburg aan zullen schuiven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten