GTST gaat met Froukje de Both door in de zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De laatste aflevering van dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is uitgezonden. Toch stopt de soap niet deze zomer! Sterker nog, er wordt een nieuw ‘castlid’ toegevoegd: Froukje de Both!

GTST is klaar! Om te weten hoe het na de zomercliffhanger (zie filmpje hieronder) afloopt met Bo Maerten zal je tot de start van het volgende seizoen moeten wachten. Tenzij je deze zomerstop tijd hebt om Goede Tijden, Zomer Tijden te kijken. In deze wekelijkste talkshow ontvangt Froukje de Both (ex-)acteurs van de soap om te praten over hun echte leven, maar ook om alvast dingetjes te verklappen voor het komende seizoen.

Froukje de Both maakt GTST-comeback

Waarom uitgerekend Froukje de Both, die jarenlang in GTST-concurrent Goudkust speelde, deze zomerstop-talkshow presenteert? Nou, stiekem heeft Froukje wél gewoon een GTST-verleden! Ze speelde in 1997 een piepklein bijrolletje in twee afleveringen. Goede Tijden, Zomer Tijden is dus haar onofficiële GTST-comeback.

Lees ook: Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden

Froukje de Both start in juni met Goede Tijden, Zomer Tijden. Elke vrijdag zal ze te zien zijn op GTST.nl en Videoland. We kunnen je alvast vertellen dat o.a. Fajah Lourens, Marly van der Velden en Inge Ipenburg aan zullen schuiven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!