GTST-actrice Sophie Bouquet staat flink voor paal op foto met soap-zusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is met haar GTST familie op Texel om een paar spannende afleveringen te filmen. Daar staat ze alleen flink voor paal.

Actrice Sophie Bouquet is momenteel op Texel aanwezig om meer afleveringen te filmen voor Goede Tijden, Slechte Tijden. De bloedmooie actrice en haar soap familie beleven momenteel allerlei avonturen op locatie, waardoor ze de studio een keer mogen verlaten en een paar dagen op het eiland door mogen brengen. Samen met haar soap zusje Noa Zwan weet Sophie de meest spontane avonturen uit te halen. De twee dames moeten alleen eerst even een goede eiland foto maken. Ze staan daarmee letterlijk voor paal, aangezien ze vlak voor de vuurtoren staan.

Lees ook: De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Sophie is een blij ei op lieve foto met Noa Zwan

Samen met haar soap zusje Noa Zwan kan Sophie zich wel vermaken. Hoewel Noa iets jonger is dan Sophie zijn de twee enorm naar elkaar toe gegroeid tijdens het filmen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Het is inmiddels bijna zo alsof de nep-zusjes ook in het echt familie zijn geworden. Dat is hoe hecht de twee inmiddels zijn. En samen beleven Noa en Sophie een hoop kattenkwaad. Hopelijk weet het productieteam van GTST de twee wilde meiden nog een beetje in bedwang te houden. Anders dan komt er van filmen straks helemaal niks terecht.

Sophie doet lekker eigenwijs naast haar zusje

Sophie en Noa maken een hoop leuke foto’s om hun tripje naar Texel onvergetelijk te maken. Hier willen ze nog jaren over kunnen napraten. Maar de eigenwijze Sophie moet natuurlijk even wat anders doen dan gewenst en steekt op de foto van haar lieve ‘zusje’ Noa gewoon haar tong uit richting de camera. Sophie is altijd al een beetje de eigenwijze van de twee geweest en Noa meer het brave meisje. Maar toch kunnen de actrices het geweldig met elkaar vinden. Sophie kan ook niet wachten om haar soapzusje na haar verjaardag mee te kunnen nemen naar kroegen en clubs om de boel eens goed op stelten te zetten.

Sophie Bouquet bespringt Noa Zwan op foto

De twee zusjes zijn nogal met elkaar en kennen naar elkaar toe niet zoveel schaamte. Dus het was helemaal niet gek toen Sophie Bouquet midden op de dag een sprintje trok om Noa Zwan te bestormen. Met volle vaart sprong ze op haar af en klampte zich vast aan de arm van Noa. De twee actrices zijn zo goed bevriend geworden dat dit allemaal normaal gedrag voor hen is. Ze kennen weinig geheimen meer voor elkaar en kunnen een hoop van elkaar hebben. Het is fijn om te zien dat de chemie die de talentvolle meiden op scherm hebben ook in het echte leven blijkbaar bestaat. Soms hoor je nog wel eens van die verhalen van mensen die geweldig met elkaar kunnen acteren, maar dan eigenlijk een verschrikkelijke hekel aan elkaar hebben. Maar in het geval van Sophie en Noa is het zo dat de twee actrices echt hartsvriendinnen zijn geworden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong! 

Dit is hoe Jutta Leerdam aan die geweldige perziken komt (video)

Jutta Leerdam staat inmiddels naast haar grote schaatscarrière ook wel bekend als een hele prachtige vrouw. Ze toont haar volgers hoe ze aan haar geweldige vormen komt!