GTST-actrice Sophie Bouquet laat zich onderkliederen tijdens luguber tafereel (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sophie Bouquet van GTST heeft zeer opmerkelijke beelden gedeeld. Ze laat zich volledig insmeren met wit vloeistof tijdens een luguber tafereel!

De knappe actrice van GTST, Sophie Bouquet, heeft zich volledig laten volsmeren met een wit goedje. In een aantal foto’s later zien we haar ineens met veel bloed in haar gezicht. Wat is hier toch allemaal gebeurd? Het lijkt erop dat Sophie zich helemaal op heeft gemaakt voor een klus in een film of serie. Op Instagram heeft ze namelijk een slideshow geplaatst waarin ze zegt blij te zijn dat ze de dochter is van haar vader. Dit plaatste ze natuurlijk op Vaderdag. Hierin laat ze verschillende video’s en foto’s zien van momenten die ze samen met haar vader heeft gemaakt. Hier zien we dat ze eerst volledig ingesmeerd wordt met een of ander wit goedje. Ze is namelijk een zombie. Op het einde zit er ook nog allemaal bloed op haar gezicht. Het zijn een beetje aparte foto’s en video’s.

Wil jij ze allemaal bekijken? Klik dan hier, of kijk een van de foto’s hieronder.

Sophie Bouquet

Meer zien van Sophie Bouquet doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe actrice Sophie Bouquet? Neem dan ook zeker even rustig een kijkje op haar pagina. Hier plaatst de knappe actrice van alles en nog wat. Zoals je hebt gezien dus hele aparte beelden, maar zeker ook leuke beelden. Zo geeft ze je af en toe een klein inkijkje in haar carrière als actrice.

Ook geeft ze je regelmatig wat beelden vanuit haar privéleven. Ze plaatst de mooiste video’s van haar vakanties en dagjes uit. Hier genieten haar volgers wel van. Vooral de mannelijke volgers kunnen erg genieten van de vakantie kiekjes van Sophie en dat begrijpen wij volledig. Daarnaast deelt ze veel selfies, waarbij ze ondeugend in de camera kijkt, dat lijkt echt haar specialiteit te zijn. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...