GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke foto vanuit kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is misschien wel de knapste actrice die Goede Tijden, Slechte Tijden gehad heeft in de afgelopen tien jaar. Kijk maar naar deze foto.

Het is even geleden dat een actrice uit GTST zoveel deed losmaken bij de kijkers. Maar met de aanwinst van Sophie Bouquet lijkt de serie zijn draai weer te hebben gevonden. De spannende Sophie krijgt altijd de meest interessante verhaallijnen in de langstlopende soap van Nederland. Daarbij houdt ze het in haar dagelijkse leven ook heel spannend door het plaatsen van allerlei leuke en charmante foto’s. Daardoor gaan de kijkers, en haar volgers op Instagram, nog meer van deze bijzondere actrice houden. Met een als dat van Sophie, kan dat ook bijna niet anders. Recent deelde ze een foto vanuit de kleedkamer van GTST. En die zag er heerlijk uit.

Sophie helemaal klaar voor de zomer op schaars geklede foto

Sophie heeft wel erg goed door dat het zomer begint te worden. Ze probeert daarom alleen nog maar luchtige kleding te dragen of een beetje ventilatie te creëren. Dat doet ze door meer van zichzelf te laten zien. Zo zie je op de foto al haar strakke en mooie buik. Het broekje wat ze draagt ziet er ook niet super warm uit. Maar wel lijkt het nogal strak. Als Sophie daarin door de warme zon loopt plakt het misschien helemaal aan haar vast. Misschien was het toch niet de juiste keuze voor deze knappe actrice. De zonnebril en het wilde haar maken de zomerse look natuurlijk wel helemaal af.

Lees ook: Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet rent zonder shirt de natuur in

Sophie heeft nieuwe bril voor zonnige dagen

De zomer is helemaal het seizoen van Sophie. Daar wordt de prachtige actrice namelijk enorm blij van. Ze bereidt zich dan ook graag goed voor op de warme dagen die de komende maanden met zich mee brengen. Het eerste wat Sophie daarvoor heeft aangeschaft is een nieuwe zonnebril. Je moet natuurlijk wel goed beschermd blijven tegen de stralen van de warme zon. Die wil je niet rechtstreeks in je ogen hebben. Nu heeft Sophie maar gelijk een heel stijlvol model gekocht. Je kan wel zien dat Sophie een dame is met smaak. Ze poseert er nog even zwoel bij zodat iedereen kan zien hoe goed de bril haar staat.

Sophie Bouquet voorlopig nog niet klaar met GTST

Ze is misschien wel een enorm gewilde actrice, maar de getalenteerde Sophie lijkt ondanks alle aandacht nog lang niet klaar om GTST te verlaten voor een nieuw avontuur. Ze vindt de andere acteurs, die een beetje haar soapfamilie zijn geworden, veel te leuk om nu te stoppen. Ook krijgt ze telkens alle uitdagende en interessante verhaallijnen toegeschoven, wat haar als actrice genoeg uitdaagt om haar baan leuk te blijven vinden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat Sophie plotseling verdwijnt uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat lijkt de komende tijd nog niet te gaan gebeuren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?