GTST-actrice Romy Monteiro onthult opvallend geheimpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op 10 maart 2021 maakte musicalster en zangeres Romy Monteiro haar debuut in de serie Goede Tijden Slechte TijdenDe brunette verraste menig kijker toen ze Meerdijk als Indra Kalkhoven binnen kwam stappen. Daarmee werd de soapserie in één klap weer reuze interessant voor de mannelijke kijker…

Romy Monteiro doet vragenronde op Instagram

Tijdens de opnames van Goede Tijden Slechte Tijden heeft Romy Monteiro even tijd om vragen van haar fans te beantwoorden. Monteiro deelt via haar Instagram dat haar volgers haar alles mogen vragen. Wanneer de vraag wordt gesteld wat Romy nog voor doel heeft wat betreft acteren, zegt de actrice nog heel graag een keer in een film te willen spelen. Dus wie weet kunnen we deze alleskunner binnenkort op het witte doek bewonderen! Het meest opvallende nieuws komt nadat Romy de vraag krijgt hoe ze zo slank blijft, aangezien de actrice zo vaak op Instagram deelt dat ze zit te snacken. Romy’s antwoord bracht een flinke verrassing aan het licht, want ze zegt namelijk 7 kilo te zijn aangekomen sinds het Songfestival! Omdat haar recente foto’s juist suggereren dat Romy Monteiro topfit is, roept deze onthulling eigenlijk alleen nog maar meer vragen op…

Lees ook De 4 meest opmerkelijke weetjes over GTST-actrice Pip Pellens

Dit is de vriend van Romy Monteiro

De 28-jarige Romy is inmiddels alweer twee jaar samen met fotograaf Jasper Suyk. In het begin moest de brunette wel even wennen aan het werk van haar vriend maar tegenwoordig wordt deze dame niet meer snel van haar stuk gebracht. “Het werk van Jasper staat los van wat wij hebben”, aldus Romy over haar relatie. Monteiro zegt de ware gevonden te hebben en gaat ervan uit dat ze ooit met Suyk in het huwelijksbootje zal stappen. Waar veel collega’s hun relatie hebben zien stranden, overleefde het stel de lockdown met gemak. Zodra het weer kon gingen de twee net als veel andere BN’ers naar het populaire eiland Ibiza.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!