GTST-actrice Bertrie Wierenga laat samen met vriend Dorian zien dat ze ontzettend van houdt (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

GTST-actrice Bertrie Wierenga weet haar volgers te verrassen met een hilarische en speelse foto. Dit moet je even gezien hebben!

Samen met haar vriend Dorian en enkele vrienden laat ze zien dat ze niet alleen een van de mooiste vrouwen van Nederland is, maar ook flink wat humor in huis heeft. Op de foto’s zijn ze allemaal te zien met houten in hun mond, wat zorgt voor een grappig plaatje.

De speelse woordgrap van Bertrie Wierenga

Bertrie’s comment bij de foto, “Ach, wie houdt er nou niet van hè”, laat zien dat ze niet bang is om een speelse woordgrap te maken. De foto’s laten een andere kant van Bertrie zien, eentje die vol zit met humor en spontaniteit. Bertrie Wierenga is bekend om haar schoonheid en acteertalent, maar met deze foto’s laat ze zien dat ze ook een heerlijk gevoel voor humor heeft.

Bertrie Wierenga is verloofd

Spannend nieuws uit de wereld van Goede Tijden, Slechte Tijden! Actrice Bertrie Wierenga heeft vrijdag bekendgemaakt dat zij en haar vriend, Dorian Bindels, verloofd zijn. Dit blijde nieuws deelde ze via haar Instagram, waar ze vol enthousiasme schreef: “I SAID YES. Tegen de liefde van mijn leven”. Dorian Bindels stelde de grote vraag op het idyllische Spaanse eiland Es Vedrà. Bertrie deelde het nieuws met een stralende foto waarop het gelukkige stel te zien is!

De fans van Bertrie reageerden enorm enthousiast

Het nieuws van hun verloving heeft geleid tot een golf van felicitaties en lieve berichten van fans, vrienden en collega’s. Iedereen is dolenthousiast over het gelukkige stel en kijkt uit naar verdere details over hun bruiloftsplannen.

Meer zien van Bertrie Wierenga kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Bertrie Wierenga? Dat kan! Je hoeft haar alleen maar even te volgen op Instagram. Daar zet de actrice al haar mooie foto’s neer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...