Grote schok in Eredivisie voor Ajax en AZ!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bizarre wendingen in de Eredivisie! Ajax loopt schade op dankzij Balk, paal én lat. Check ook de raadselachtige verdwijntruc van AZ tegen Sparta!

We hadden het kunnen weten. Fabiola Volkers stak Groningen een paar weken geleden een hart onder de riem. Die positieve energie moest ergens tot uiting komen. FC Groningen koos ervoor om tegen Ajax te pieken. Basisdebutant Remco Balk zorgde met zijn goaltje voor de eerste grote schok dit Eredivisieseizoen.

 

Ajax verliest van FC Groningen

Ajax raakte lat en paal, maar Groningen had ook nog een Balk als troefkaart achter de hand! Remco heet ie met de voornaam. Nu al de held van het noorden dus.

AZ met verdwijntruc van de eeuw tegen Sparta

Ook in Alkmaar baalt men. Met rust stonden ze 0-4 voor tegen Sparta. In de tweede helft gaven ze deze voorsprong vakkundig uit handen. AZ-keeper Bizot, die met rood moest vertrekken, wil de schuld wel dragen:

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten