Grote schok in Eredivisie voor Ajax en AZ!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bizarre wendingen in de Eredivisie! Ajax loopt schade op dankzij Balk, paal én lat. Check ook de raadselachtige verdwijntruc van AZ tegen Sparta!

We hadden het kunnen weten. Fabiola Volkers stak Groningen een paar weken geleden een hart onder de riem. Die positieve energie moest ergens tot uiting komen. FC Groningen koos ervoor om tegen Ajax te pieken. Basisdebutant Remco Balk zorgde met zijn goaltje voor de eerste grote schok dit Eredivisieseizoen.

 

Ajax verliest van FC Groningen

Ajax raakte lat en paal, maar Groningen had ook nog een Balk als troefkaart achter de hand! Remco heet ie met de voornaam. Nu al de held van het noorden dus.

AZ met verdwijntruc van de eeuw tegen Sparta

Ook in Alkmaar baalt men. Met rust stonden ze 0-4 voor tegen Sparta. In de tweede helft gaven ze deze voorsprong vakkundig uit handen. AZ-keeper Bizot, die met rood moest vertrekken, wil de schuld wel dragen:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!