Grote schok in Eredivisie voor Ajax en AZ!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bizarre wendingen in de Eredivisie! Ajax loopt schade op dankzij Balk, paal én lat. Check ook de raadselachtige verdwijntruc van AZ tegen Sparta!

We hadden het kunnen weten. Fabiola Volkers stak Groningen een paar weken geleden een hart onder de riem. Die positieve energie moest ergens tot uiting komen. FC Groningen koos ervoor om tegen Ajax te pieken. Basisdebutant Remco Balk zorgde met zijn goaltje voor de eerste grote schok dit Eredivisieseizoen.

 

Ajax verliest van FC Groningen

Ajax raakte lat en paal, maar Groningen had ook nog een Balk als troefkaart achter de hand! Remco heet ie met de voornaam. Nu al de held van het noorden dus.

AZ met verdwijntruc van de eeuw tegen Sparta

Ook in Alkmaar baalt men. Met rust stonden ze 0-4 voor tegen Sparta. In de tweede helft gaven ze deze voorsprong vakkundig uit handen. AZ-keeper Bizot, die met rood moest vertrekken, wil de schuld wel dragen:

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten