Grote liefde van Fresia Cousiño Arias dwingt finale Het Perfecte Plaatje tot uitstel (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De grote liefde van Fresia Cousiño Arias staat de finale van Het Perfecte Plaatje in de weg. Het programma wordt daarom uitgesteld.

Deelnemers Fresia Cousiño Arias en Kaj Gorgels hebben het gered tot de finale van Het Perfecte Plaatje op reis. De finale waarin de twee de strijd met elkaar gaan zou eigenlijk woensdagavond uitgezonden worden, maar daar steekt de grote liefde van finalist Fresia Cousiño Arias nu een stokje voor.

Finale Het Perfecte Plaatje uitgesteld vanwege EK

Die grote liefde is natuurlijk het EK voetbal! De producers hadden duidelijk niet verwacht dat Nederland door zou gaan naar de halve finale. Om Fresia en de andere kijkers tegemoet te komen hebben ze de aflevering daarom verplaatst naar vrijdag om 20.35 uur. Waarschijnlijk is de echte reden voor het verzetten de slechte kijkcijfers die het programma anders zou hebben. Als het Nederlands Elftal speelt had er waarschijnlijk niemand aandacht gehad voor de finale van Het Perfecte Plaatje. Bekijk hieronder de video die Het Perfecte Plaatje plaatste.

Fresia Cousiño Arias kan geen wedstrijd missen

Fresia Cousiño Arias is sportverslaggever en groot voetbalfan. Het zou ondenkbaar zijn voor haar om een wedstrijd van het Nederlands Elftal te moeten missen. Gelukkig is het programma nu verzet waardoor ze zowel de wedstrijd als haar eigen finale van Het Perfecte Plaatje kan kijken.

Normaal gesproken zien we Fresia vooral voor de camera als verslaggever. Tijdens het Perfecte Plaatje ging de verslaggever de uitdaging aan om ook eens achter de camera te gaan staan. Dat gaat haar blijkbaar goed af, want ze heeft zelfs de finale weten te behalen. Om te weten of ze het programma ook wint moeten we dus nog net iets langer wachten.

Meer zien van Fresia Cousiño Arias op Instagram

Fresia heeft al veel foto’s gedeeld van haar ervaring tijdens Het Perfecte Plaatje. De ervaring die ze tijdens het programma heeft opgedaan heeft er voor gezorgd dat ze hele mooie plaatjes kan posten. Wil je die zelf bekijken? Klik dan hier om op haar Instagram pagina te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!