Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Gretige Nina Warink doet fotoshoot in ondergoed

Nina Warrink is model voor het grote ondergoed merk Hunkemöller. Uit de fotoshoot die Nina voor dat merk deed, zijn prachtige beelden gekomen waar je het helemaal warm van krijgt. Het knappe model heeft een prachtig figuur met mooie rondingen en een heerlijk tintje. En dat heerlijke tintje met die prachtige rondingen komen helemaal tot zijn recht in de witte lingerie die Nina draagt op de foto. Nina heeft een voorbeeldige lach met prachtige blauwe ogen die vriendelijkheid uitstraalt, maar ondertussen ook heel uitdagend is. Dat maakt haar ontzettend aantrekkelijk en ook de beste kandidaat voor deze fotoshoot van Hunkemöller. In maart ligt de collectie pas in de winkel, dus we hebben geluk dat Nina een preview met ons deelt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kalvijn (@kalvijn)

Film over ziekte in de familie Nina Warink

In deze film staat ADOA, de zeer zeldzame ziekte in Nina haar familie, centraal. Ze kan niet wachten om het met jullie te delen, ook al vind Nina het echt ONWIJS spannend. Kwetsbaarder dan dit ga je haar en de mensen om haar heen niet snel zien. ADOA is de afkorting van Autosomale dominante opticus atrofie, en is heel zeldzaam! De term autosomaal dominant zegt iets over de soort erfelijkheid. Opticus staat voor oogzenuw. De term atrofie betekent dat de oogzenuw steeds dunner wordt. Hierdoor ga je steeds minder zien. Complicaties die optreden naar mate je ouder wordt, is dat je minder scherp ziet, kleuren anders gaat zien en soms kan je last krijgen van kokerzien. Kokerzien betekend dat je aan de randen minder ziet. Wil je weten hoe Nina Warink en haar familie dit in het dagelijkse leven belemmerd? Ga dan naar haar Youtube kanaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink)

Nina Warink wordt ten huwelijk gevraagd

Het is één van die bekende koppels in Nederland: Nina en Kalvijn. Zo hebben de twee elkaar leren kennen in de studentenstad Groningen, waar ze allebei hebben gestudeerd. Vervolgens is Kalvijn zijn carrière begonnen als vlogger en is hij vlak daarna verhuist naar Amsterdam. Nina bleef nog voor haar studie in Groningen wonen. Ondanks dat het liefdeskoppel op afstand van elkaar af woonden heeft de relatie stand gehouden. Nadat Nina haar diploma op zak had, is ze ook verhuist naar Amsterdam en zijn ze samen gaan wonen. Kalvijn is heel groot op YouTube en ook Nina haar volgers groeide enorm door de relatie met Kalvijn. Ondertussen zijn Kalvijn en Nina al bijna tien jaar samen. Nina heeft wel vaker online laten doorschemeren dat ze erg graag wilde trouwen, maar ze moest er lang op wachten. Uiteindelijk vroeg Kalvijn Nina ten huwelijk afgelopen jaar tijdens hun vakantie in Italië.

Lees ook: Foto: Nina Warink ging aan de lopende band vreemd op Caribisch eiland

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kalvijn (@kalvijn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!