Golden Globes zwart gekleurd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alexandra Daddario Golden Globes

Sterren maken statement, maar durven gelukkig wél sexy gekleed te gaan!

Er zal nog lang over de Golden Globe Awards van gisternacht gesproken worden! Niet alleen door de massale #metoo-statements, gelijkheidsspeeches andere activistische geluiden, maar ook door de dresscode!

Alle bekende Mokkels gingen in het zwart gekleed om steun te betuigen aan alle slachtoffers van s******l geweld. Een mooi gebaar, en het ging niet eens ten koste van de diepe decolletés en sideboobs die we van zo’n evenement gewend zijn! Alexandra Daddario, Kate Hudson en Mariah Carey wisten hun eigen ‘golden globes’ het mooist in zwart te verpakken!

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Gerelateerde berichten