Golden Globes zwart gekleurd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alexandra Daddario Golden Globes

Sterren maken statement, maar durven gelukkig wél gekleed te gaan!

Er zal nog lang over de Golden Globe Awards van gisternacht gesproken worden! Niet alleen door de massale #metoo-statements, gelijkheidsspeeches andere activistische geluiden, maar ook door de dresscode!

Alle bekende Mokkels gingen in het zwart gekleed om steun te betuigen aan alle slachtoffers van geweld. Een mooi gebaar, en het ging niet eens ten koste van de diepe decolletés en sideboobs die we van zo’n evenement gewend zijn! Alexandra Daddario, Kate Hudson en Mariah Carey wisten hun eigen ‘golden globes’ het mooist in zwart te verpakken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...