Golden Globes zwart gekleurd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alexandra Daddario Golden Globes

Sterren maken statement, maar durven gelukkig wél sexy gekleed te gaan!

Er zal nog lang over de Golden Globe Awards van gisternacht gesproken worden! Niet alleen door de massale #metoo-statements, gelijkheidsspeeches andere activistische geluiden, maar ook door de dresscode!

Alle bekende Mokkels gingen in het zwart gekleed om steun te betuigen aan alle slachtoffers van s******l geweld. Een mooi gebaar, en het ging niet eens ten koste van de diepe decolletés en sideboobs die we van zo’n evenement gewend zijn! Alexandra Daddario, Kate Hudson en Mariah Carey wisten hun eigen ‘golden globes’ het mooist in zwart te verpakken!

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...