Goede Tijden: Keert Marly van der Velden terug bij ‘oude liefde’?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kop is eraf! Froukje de Both maakte onlangs haar debuut als presentatrice van Goede Tijden Zomer Tijden, een talkshow met en over soapies van GTST. Marly van der Velden, haar eerste gast, kwam meteen met een teasertje voor volgend seizoen: ze gaat het weer proberen met haar oude liefde…

Marly van der Velden zit al ongeveer vijftien jaar in Goede Tijden, Slechte Tijden. We zagen haar voor onze ogen opgroeien tot een ultieme soap-slechterik. Haar personage Nina zit vaak in de love to hate-hoek. Marly in het echt is totaal anders dan haar verknipte personage: ‘vreemdgaan’ voor de camera voelt al verschrikkelijk voor haar. In gesprek met Froukje de Both in Goede Tijden, Zomer Tijden licht ze een tipje van de sluier op…

Lees ook: GTST gaat met Froukje de Both door in de zomer

Marly aan tafel bij Froukje de Both

Froukje de Both heeft haar talkshow, die op Videoland en bij RTL Boulevard te zien is, een mooie formule in handen: normaal horen we niet zo vaak wat de soapacteurs zelf van hun personage vinden. Zo onthult Marly van der Velden dat ze soms echt met de handen in het haar zit als Nina weer eens totaal de weg kwijt is. Naar bed gaan met een andere man, en dan de volgende scène bij je echtgenoot op de bank kruipen alsof er niks aan de hand is: ‘hoe kán je zoiets doen?’ vraagt Marly zich in gesprek met Froukje de Both hardop af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Ver van je bed-show

Het komt voor Marly dus goed uit dat Nina komend seizoen weer samen is met haar ex Bing. Spelen dat je trouw bent in je relatie is voor Marly letterlijk minder ver van haar bed. Toch liggen er in soapdorp Meerdijk altijd kapers op de kust: voor je het weer ligt Nina weer met ’n ander te rollebollen. Wat Marly’s tipje van de sluier lijkt te bevestigen is dat Goede Tijden, Slechte Tijden ook ná deze gekke coronazomer ‘gewoon’ hetzelfde blijft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten