Glimmende Kelly Piquet trekt satijnen pakje aan en spuit flink om zich heen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet verwent haar volgers enorm door een flinterdun satijnen pakje aan te trekken. Ze spuit daarna ook nog eens keihard in de rondte. 

Prachtige Kelly Piquet heeft weer eens een heerlijke video geplaatst op haar Instagrampagina! Ze pakt even flink uit om een parfum te promoten. Toch vinden haar volgers dit helemaal niet erg, want Kelly haalt alles uit de kast om er zo goed mogelijk uit te zien tijdens haar promotie. Ze trekt een lekker luchtig satijnen blouseje aan en doet daarna prachtige make-up op. Ze ziet er zoals altijd weer prachtig uit. Als kers op de taart filmt ze zichzelf ook nog even wanneer ze eens flink rond spuit met de parfum. Aan de reacties van haar volgers te zien, zijn ze dan ook weer enorm blij met een nieuwe video van het knappe model. Wil jij de video zelf ook even bewonderen?

Klik dan hier om naar de video te gaan. Bekijk het heerlijke jurkje van Kelly Piquet alvast hieronder!

Kelly Piquet laat alles zien in afzakkend jurkje

Max Verstappen gaat concurrentie aan met volgers Kelly

De volgers van Kelly Piquet gaan bijna dagelijks de concurrentie aan met haar vriend Max Verstappen. Elke keer als Kelly iets plaatst op haar Instagrampagina proberen haar volgers Verstappen namelijk voor te zijn door eerder haar bericht te liken of eronder te reageren. Ze plaatsen dan grappige reacties zoals: ”I’m faster than Max.”, ”Here before the three times WDC.” Max Verstappen is er vaak als de kippen bij, maar toch wordt hij ook regelmatig verslagen door de volgers van Kelly.

Meer zien van kelly Piquet doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van het knappe model Kelly Piquet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette natuurlijk haar mooiste modellenfoto’s. Hier kunnen vooral haar mannelijke volgers wel van genieten. Daarnaast deelt ze ook grappige foto’s van haar dochtertje Penelope. De volgers van Kelly zijn helemaal fan van haar kindje, want ze doet altijd grappige en schattige dingen in de foto’s en video’s. Ook geeft Kelly je nog meer kiekjes in haar privéleven. Ze reist natuurlijk met haar vriend Verstappen de hele wereld over en laat hier ook van alles over zien. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!