Glennis Grace in halve finale America’s Got Talent

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Glennis Grace America's Got Talent

Nederlandse diva pakt Amerikaans publiek in…

Glennis Grace heeft gisternacht de halve finales van America’s Got Talent bereikt. Met een lastig nummer waarin ze vaak en lang de hoogte in moest wist ze het stemmende Amerikaanse publiek in te pakken. Ook de jury was laaiend enthousiast. Toch had Glennis even het idee dat ze eruit lag: bij het bekendmaken van de namen verstond ze presentatrice Tyra Banks niet goed, en liep ze bijna al beteuterd het podium af. Toen ze het eindelijk doorhad was de ontlading groot!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten