Geraldine Kemper speelt Open Kaart over Angela de Jong en zweepjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine was te gast in de YouTube reeks Open Kaart van Robbert Rodenburg. In Open Kaart interviewt Robbert bekende Nederlanders over van alles en nog wat, met als insteek dat ze alles prijs geven en open kaart spelen. Dat zorgt nog wel eens voor interessante gesprekken en uitspraken. En het interview met Geraldine was geen uitzondering.

Geraldine Kemper is niet bepaald een preutse dame en heeft al helemaal geen blad voor de mond. Als ze iets vindt, dan zegt ze het ook. Maar bepaalde opmerkingen kunnen haar wel echt raken, ze is natuurlijk niet gemaakt van steen. Dus toen Robbert haar confronteerde met uitspraken van columniste Angela de Jong schoot dat bij Geraldine toch behoorlijk in het verkeerde keelgat.

Lees ook: De stoute laarsjes van Geraldine Kemper

Keiharde kritiek

Geraldine hoorde voor het eerst dat Angela haar omschreef als een ‘lege huls’ en iemand zonder ‘volledige persoonlijkheid’. Een rare opmerking, aangezien Geraldine met haar optimisme en vrolijke uitstraling juist een van de betere persoonlijkheden binnen medialand is van het moment. Maar vrolijke Gerrie werd toch wel een beetje stil van Angela haar woorden, die kwamen keihard binnen.

Geraldine vs. Angela

Oh, wow“, reageerde Geraldine. “Hoe ga ik hierop reageren? Goh, wat is deze vrouw toch een intense vrouw, hè?” En daar heeft ze gelijk in. Want hoewel Angela soms een beetje een zuurpruim is, heeft ook zij geen blad voor de mond en gaat ze altijd met gestrekt been een gesprek in. Broeit hier de ruzie van de eeuw of loopt het allemaal af met een sisser? Dat laatste lijkt het geval. Geraldine focust liever op de leuke mensen die ze om zich heen heeft verzamelt. Toch haalde ze nog even uit naar Angela, al zal die er weinig omgeven. De columniste heeft al eens aangegeven beledigingen als compliment te zien. Check het hele interview in de video:

Liefde en zweepjes

Angela de Jong was niet het enige onderwerp van de dag. Geraldine sprak ook uitgebreid over haar liefdesleven. Momenteel is de presentatrice tot over haar oren verliefd, maar of dat voor altijd zo zal blijven is maar de vraag. Geraldine geeft aan niet te geloven in maar één grote liefde, en weet ook niet zeker dat haar relatie voor altijd zal duren. Maar juich nog niet te vroeg, want ze geeft aan wel hartstikke verliefd te zijn op haar huidige vriend en al na te denken over kinderen.

Waar Geraldine ook over nadenkt zijn zweepjes. En handboeien. En andere voorwerpen voor in de slaapkamer. Geraldine blijft veel spannender te zijn in de slaapkamer dan de meeste mensen denken. Zo geeft ze aan dat ze graag eens geslagen wordt in bed. Dat Geraldine experimenteel was wist iedereen wel, maar dat ze zo’n spannend leven erop na hield, dat zagen de meeste mensen waarschijnlijk niet aankomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.