Geraldine Kemper op de Mannenzakenmarkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals de marktkoopman roept dat ‘ie verse bloemkolen heeft, zo roept Mannenzaken het van de daken wanneer er weer een nieuwe dame in de aanbieding is omdat haar liefdesbootje is gestrand. Ditmaal hebben we weer een wonderschoon exemplaar in de aanbieding: Geraldine Kemper.

geraldine kemper
© Instagram Geraldine Kemper

Geraldine is dus weer terug op de (Mannenzaken)markt. Alhoewel, deze blonde presentatrice is er niet vies van om een beschuitje te eten hetzelfde geslacht: vrouwmensen.

Of ja: natuurlijk heeft Gerrie ook haar grenzen. Zo schermde ze haar privé leven zoveel mogelijk proberen af van de publiciteit. Van haar ex-vriend is dus alleen maar zijn voornaam bekend: Paul.

Waar je deze één-namige legendes van kent? Het doet een beetje denken aan de film ‘Superbad’, waar een supernerd een fake ID regelt om drank te halen. Niet alleen wordt zijn geboortedatum een paar jaar vervroegd, hij past ook zijn naam naar: McLovin’. Geen achternaam, alleen een enkele naam. Net zoals het ex-vriendje Paul van Geraldine. De grootste vraag: hoe dan?

(Lees verder onder de afbeelding)

mc lovin

Super Paul

Met de beste man is ze vijf jaar samen geweest. Dat is best een poos voor een dame van 29 jaar. Geraldine heeft gezegd dat het de eerste relatie is waarin ze monogaam is geweest.

Dat is niet meteen positief nieuws voor al haar exen. Maar wel voor Paultje, want die heeft kennelijk heel wat in de aanbieding waardoor Geraldine niet in de verleiding is gekomen om de bloemetjes elders buiten te zetten.

Wat is het dan dat Paul zó goed kan? Laten we even kort kijken naar de mogelijkheden.

1. Paultjes pasta

‘Liefde gaat door de maag’. Van oudsher een spreekwoord wat bedoeld is om te zeggen dat vrouwen het hart van hun mannen kunnen veroveren door lekker te koken, net zoals hun mama dat vroeger deed.

Maar, we leven nu inmiddels in 2020 en we weten dat vrouwen ook overstag kunnen gaan als hun manlief wat verleidelijke recepten uit zijn mouw kan schudden. Kon Paultje goed koken?

2. Paultjes poetsplezier

Geraldine is als BN’er natuurlijk vaak in de spotlights te zien. Een interviewtje hier, een snabbeltje daar. Haar agenda zal er vast niet zo uitzien als die van een huismoeder. Er is dus iemand nodig om haar toko een beetje schoon te houden.

Een schoonmaakster inhuren is natuurlijk een mogelijkheid, maar als je vriend hebt die staat te popelen om de remsporen van de pot te krabben of de kalkaanslag in de badkamer te poetsen, dan bespaart dat natuurlijk een hoop geld. Vrouwen houden van hygiëne! Is het Paultjes poetsplezier waar het hart van Geraldine van is gesmolten?

3. Paultjes plasser

“It’s not about the size of the boat, it’s about the motion of the ocean”. De flinke meerderheid van de vrouwen zegt dat het formaat van onze genotsknots geen verschil maakt. Maar als er een meerheid is, dan is er dus ook een minderheid. En dat betekent dat er dus wel een handjevol vrouwen zijn die graag, ja, hun handje vol willen.

Zangeres Anouk wil minimaal 23 centimeter – wat overigens 8 centimeter groter is dan de gemiddelde lengte in Nederland – en pijn voelen. Ook Linda de Mol heeft weleens toegegeven dat ze ‘wel iets wilt voelen’.

Is Geraldine dan een van die dames die weliswaar tot de minderheid behoort, maar die dus wel een minimale eis heeft met betrekking tot de lengte van het geslachtsdeel?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!