Geraldine Kemper laat zich volledig zonder kleding filmen op afgelegen locatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine heeft maar weer eens een heerlijk vlogje gemaakt waarin ze wel een heel spannend beeld laat zien. 

Geraldine Kemper heeft een tripje gemaakt met de camper en dat was heel spannend

De prachtige blondine heeft zelf een camper opgeknapt het afgelopen jaar om daarin een beetje rond te kunnen reizen. En dat gaat haar goed af. De prachtige presentatrice heeft de rit naar Porto gemaakt om daar te kunnen genieten van het eten, de muziek, de mooie straatjes en natuurlijk een goed glas port. En toen het verkennen van de stad klaar was, trok Geraldine natuurlijk weer door naar het volgende gebied. Ze houdt ervan om haar camper langs de kant van de weg of aan het water te zetten en daar gewoon kamp op te slaan. En op de meeste van die plekken doet Geraldine ook even een verfrissend duikje. Kijk de video wel helemaal af, want richting het einde zie je wel een heel erg bijzonder beeld van de presentatrice. Dan doet ze namelijk al haar kleding uit.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper hijst zichzelf in nauw pakje tijdens vakantie
De prachtige kadetjes van Geraldine Kemper mooi in beeld

Met haar nieuwste video heeft Geraldine weer eens een heerlijke kant van zichzelf laten zien. De knappe blondine heeft namelijk een zeer goede kant van zichzelf laten zien. Aan het water trekt de blondine alles uit om even zonder kleren te genieten van de natuur. Geraldine zit zo afgelegen, dat ze niet bang is dat er plotseling iemand langs komt die haar zou kunnen zien. En zelfs als dat gebeurt, maakt de vrolijke blondine er niet zo’n probleem van. Ze houdt van een beetje vrijheid, dus zonder kleding de dag door brengen is voor haar echt heel fijn.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper ligt schaars gekleed in hangmatje
Geraldine Kemper heeft zich prima vermaakt in Porto

De aantrekkelijke blondine heeft zich uitermate goed vermaakt in Porto. De knappe presentatrice vond het slenteren door de mooie straatjes en de vele terrasjes van de stad erg fijn. Ze droeg ook een heerlijk zomerse outfit de hele dag door, dus dat moet ook geholpen hebben bij het genieten. Voor haar volgers hielp dat in ieder geval wel. Die waren blijer met het spannende plaatje vanwege de mooie outfit die de knappe blondine droeg. En dat was wel erg fijn natuurlijk. De knappe presentatrice wist er in ieder geval een spannend dagje van te maken.
Geraldine komt op vakantie helemaal tot rust

Zoals je kan zien kan Geraldine op haar vakantie echt helemaal tot rust komen. De knappe blondine weet exact wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat ze weer helemaal oplaad. In haar hangmatje geniet ze van het mooie weer. En dat heeft de knappe blondine na al dat reizen en het maken van mooie foto’s en filmpjes dan ook wel verdiend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!