Geraldine Kemper is in shock na pikante video uit privé collectie van Gwen van Poorten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft samen met Gwen van Poorten een podcast. Tijdens hun nieuwste uitzending laat Gwen ineens een sappig weetje vallen waar de mond van Geraldine van open valt!

Gwen van Poorten doet een boekje open over haar eerste tv-optredens tijdens een Podcast met Geraldine Kemper. Daar hoort ook een pikante, maar zeer hilarische video bij. Deze wordt getoond en Geraldine weet niet wat haar overkomt!

Geraldine Kemper moet even bijkomen van video Gwen

Na het horen van het schokkende nieuwtje moest Geraldine Kemper even bijkomen. Ze wist namelijk helemaal niet dat haar goede vriendin Gwen van Poorten ooit achtergronddanseres bij Gerard Joling geweest is! Geraldine moest echt even happen naar adem, zeker nadat het filmpje van het oude fragment afgespeeld werd. In een zéér gewaagd danspakje staat Gwen inderdaad achter Gerard Joling de sterren van de hemel te dansen! Geraldine vond dat Gwen het echt goed had gedaan, en stiekem was ze ook wel een beetje jaloers. Wat blijkt: Gwen kan helemaal niet dansen, maar wist zich met een zelfverzekerde houding tóch in het dansteam te praten. Toen ze haar tot overmaat van ramp ook nog eens vroegen of ze de gehele choreografie kon uitstippelen, weigerde ze. Het feit dát ze ging dansen op live tv was al gewaagd genoeg!

Gwen van Poorten heeft weinig populaire mening

Gwen van Poorten kreeg de woede van haar volgers over zich heen nadat ze een opvallende uitspraak deed. De knappe brunette vindt het koude weer namelijk helemaal geweldig, in tegenstelling tot de rest van Nederland. Ze leeft er zelfs voor zegt ze. Terwijl heel Nederland niet zit te wachten op de kou gaat Gwen van Poorten met alle liefde lekker naar buiten. Samen met haar hond maakt ze een lekker wandelingetje door een bevroren veld. Het enige nadeel is dat Gwen van Poorten om dit moment met niemand romantisch kan zijn. Daarom pakt ze maar haar telefoon en begint ze in haar eentje rondjes te draaien. Gelukkig heeft ze de tijd van haar leven in de kou, in tegenstelling tot de rest van Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Geraldine Kemper zoekt ook de kou op

Naast Gwen van Poorten zoekt ook Geraldine Kemper de koud op. Ze gaat voor het programma Het Perfecte Plaatje naar IJsland. Hier mag ze de meest prachtige plaatjes schieten in het ijskoude landschap. Ze laat weten dat ze blij en trots en dankbaar is dat ze mee mocht op dit avontuur. De eerste beelden zijn in ieder geval schitterend!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!