Geraldine Kemper geeft spoilers tijdens vluggertje bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson All Stars strijden de beste deelnemers van de vorige seizoenen tegen elkaar. Geraldine Kemper presenteert het programma samen met Art Rooijakkers. Nu ze al even samen op het eiland zitten besloten ze een vluggertje te doen in precies 1 minuut…

Lees ook: Video: Geraldine Kemper ontzettend onder indruk van enorme bos hout bij Expeditie Robinson

Geraldine en Art doen vluggertje in 1 minuut

De huidige versie van Expeditie Robinson wordt ook wel de strijd der titanen genoemd. Het programma kent veel onverwachtste wendingen en de deelnemers moeten met bosjes het eiland verlaten. Daarom besloten de presentatoren Geraldine Kemper en Art Rooijakkers dat het tijd was voor een recap. Voor het geval dat de kijkers niet meer helemaal kunnen volgen wat er gebeurt op het eiland en wie er al naar huis is. De presentatoren willen het niet te langdradig maken dus geven zichzelf 1 minuut om alles wat er is gebeurd te vertellen. Art denkt dat er teveel is gebeurd om in 1 minuut te vertellen maar Geraldine zegt dat het gaat lukken. Uiteindelijk is Art nog steeds aan het praten terwijl de tijd voorbij is.

Geraldine Kemper heeft spierpijn in haar handen

Bij de laatste eilandraad die er is geweest werden er maar liefst 36 stemmen uitgebracht. Natuurlijk moet de knappe Geraldine alle papiertjes omdraaien en zegt dat ze er nog steeds pijn aan haar handen en polsen van heeft. Natuurlijk ook erg zwaar om alle briefjes te draaien. Het was ook best schokkend dat 16 van de 36 stemmen op Carlos waren. Alle deelnemers wilden hem er dus wel graag uit hebben, en met succes.

Afvallers schrikken zich rot tijdens weeg moment

Boerin Bertie en Carlos zijn helaas naar huis gestuurd. Maar naar huis gestuurd worden tijdens Expeditie Robinson heeft zo zijn voordelen. Je mag eindelijk weer genieten van een normale maaltijd. Bertie en Carlos smikkelen dan ook enorm van een flinke portie rijst met vlees. Hierna is het tijd voor een spannend momentje, hoeveel zijn ze afgevallen tijdens hun avontuur? Eerst komt Carlos en die zegt wel blij te zijn met wat kilootjes minder. Hij is 4kg afgevallen. Daarna is Boerin Bertie aan de beurt en die blijkt 1kg aangekomen te zijn in plaats van afgevallen, iets wat nooit voorkomt tijdens Expeditie Robinson. Zelf is ze er wel tevreden mee want haar vriendin houd niet van te dun.

Geraldine Kemper glijdt berg af

Na alle zomerse tempraturen die Geraldine heeft doorstaan op het eiland tijdens de opnames was het tijd voor wat verkoeling. Dat de blondine enorm stoer is hoeven we je niet meer te vertellen. Dit keer plaatste Geraldine op haar Instagram een stoere foto met haar snowboard. We zien een super blije Geraldine die helemaal in haar element is. De presentatrice heeft ook nagedacht over haar outfit want die past perfect bij de prachtige ondergesneeuwde achtergrond. Geraldine noemt zichzelf een echte ‘sneeuwslang’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!