Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Onze mooie presentatrice Geraldine Kemper heeft een leuke vakantietrip met al haar vriendinnen. Ze is in het prachtige Griekenland en heeft het overduidelijk erg naar haar zin in het zonnige land! Geraldine heeft het zo naar haar zin dat ze veel foto’s deelt van wat ze allemaal meemaakt. Gelukkig staan daar dan ook een paar prachtige kiekjes bij wanneer de presentatrice samen met haar vriendinnen helemaal los gaat met minimale kledingstukken aan!

Geraldine Kemper gaat helemaal los tijdens haar vakantie

Onze prachtige presentatrice Geraldine Kemper heeft veel leuke foto’s met iedereen gedeeld over haar vakantie in Griekenland. Ze is daar samen met haar vriendinnen en hebben het met zijn allen erg naar hun zin. Geraldine heeft in de foto’s prachtige kleding aan waarin ze aan het zwemmen is. Het zit erg strak en haar vormen zijn zo perfect te zien! De reeks aan foto’s zorgen er ook voor dat je Geraldine echt van verschillende kanten kan bekijken. In de een laat ze alles van zichzelf zien en in een andere foto is ze aan het lachen, terwijl ze in het water is met haar vriendinnen. Ze heeft de vakantie zeker verdient en iedereen is erg blij dat de presentatrice zoveel foto’s deelt met al haar volgers.

Klik hier om de hele reeks aan foto’s zelf te bekijken!

Geraldine Kemper gaat helemaal los tijdens haar vakantie

Meer zien van Geraldine Kemper? Dat kan op Instagram

De leuke presentatrice Geraldine Kemper heeft nog veel meer mooie foto’s en video’s online staan. En daar kan je goed van genieten op haar Instagram account! Zo plaatst ze graag mooie selfies, momenten uit haar carrière en zoals nu deelt ze soms dus ook leuke beelden van haar vakantie! Het is het dus zeker waard om eventjes een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...