Geraldine Kemper deelt stralende foto na flinke verbouwing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper laat een grote verbouwing doen in haar aanstaande camper. Kemper in de camper lijkt haar zomerplan te worden. 

De blonde presentatrice is helemaal in haar nopjes met een bus die ze onlangs gekocht heeft. Ze lijkt misschien niet de meest handige persoon op aarde af en toe, maar Geraldine houdt enorm van projectjes oppakken. Zo gaat ze de komende tijd deze bus ombouwen tot een echte camper. “Kemper in de camper” grapt ze erbij. Als een echte hippie gaat ze dan met haar gepersonaliseerde camper rondreizen. En dat past natuurlijk volledig bij de prachtige blondine, die af en toe al als een moderne hippie overal op komt dagen.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper drinkt wijn in doorschijnend topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine gaat lekker touren in haar eigen camper

De eerste verbouwingen aan de ‘camper’ zijn al begonnen en Geraldine deelt gelijk hoe blij ze is met haar nieuwe aanwinst. Ze straalt helemaal op de foto. Dat komt waarschijnlijk, omdat ze al denkt over al de mooie bestemmingen waar ze de komende tijd heen kan in haar nieuwe camper. Zo kan ze van festival naar festival reizen in haar nieuwe vervoersmiddel. Ze kan dan ook gewoon overnachten in haar camper, waardoor ze een hoop bespaart op bijvoorbeeld hotels en dergelijk. En wat dacht je van een welverdiende vakantie door landen als Frankrijk en Spanje? Tussen de bergen en de natuur, reizend in haar eigen camper. Geraldine heeft in ieder geval een hoop opties wat ze kan doen met haar nieuwe camper. Nu is het alleen nog de vraag wat ze op haar toekomstige ‘hippie-vakanties’ gaat dragen. Op haar Instagram is genoeg inspiratie te vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Happy hippie Geraldine straalt in de zon

Als een vrolijke hippie, inclusief veel te grote bril, viert Geraldine feest in het warme zonnetje. Waarschijnlijk zal ze op haar toekomstige vakanties met de camper veel van dit soort outfits in haar koffer stoppen. Het past namelijk helemaal in het plaatje van rondreizen in je eigen camper. Zo te zien is Geraldine op deze manier wel echt het gelukkigst. En een gelukkige Geraldine is ook gelijk de meest mooie Geraldine. Ze lijkt op de foto echt helemaal op te leven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Hippie Geraldine doet een wild dansje

In haar camper zal niet zo veel ruimte zijn om te dansen. Maar dat is dan ook echt het enige minpuntje van Geraldine haar plan. Daarbij kan ze gewoon naast haar camper in het gras lekker wild haar gang gaan. Hoe dat er dan ongeveer uit ziet? Daar heeft Geraldine al wel een mooi voorbeeld van gegeven op haar Instagram pagina. Met een drankje in de hand danst Geraldine de sterren van de hemel. Maar ook in haar eigen keuken weet Geraldine zich prima te vermaken. Het enige wat Geraldine nodig heeft om een mooie tijd te hebben is een hippe outfit, een bril op haar hoofd en een drankje in haar hand.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?