Georgina Verbaan weet wat verschil tussen wortel en peen is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wij hebben nooit geweten dat Georgina Verbaan zo’n fan was van de Hollandse keuken. Maar het gaat haar niet om de rookworst, maar om de hutspot! Georgina gaat namelijk met Maartje Wortel. Wie had dat gedacht?!

Georgina blies dit jaar 40 kaarsjes uit en lijkt daarmee een heuse midlife-crisis in gegaan te zijn. De Haagse presentatrice koos hierbij niet voor een dure sportwagen, een fout kledingstuk of een jonge Toy-Boy. Nee, ze koos voor een geheel nieuwe levensstijl!

Stoptober

Want wat blijkt; de voormalig Playbunny heeft besloten dat haar dieet voortaan vooral gaat bestaan uit worteltjes. Maartje Wortel-tjes, wel te verstaan. De twee zijn zoenend gespot in Amsterdam, zo meldt RTL Boulevard. En daarna zijn ze nog vaker gezien! Wortel verdient haar centen met het schrijven van boeken. In de afgelopen tien jaar schreef ze verschillende boeken, die ook met diverse prijzen beloond zijn. Maar de grootste prijs uit haar leven moet toch wel Georgina zijn.

Georgina was een van de bekende gezichten die een poging waagden om te stoppen met roken tijdens Stoptober. Nu blijkt dat ze een erg gezond alternatief heeft gevonden. In plaats van een peuk, een peen aan de lippen!

Maartje Wortel met een leuk filtertje.
Maartje Wortel is Verbaans nieuwe colorized peuk (2019)

50 tinten oranje

Ergens hadden we deze switch van dieet wel kunnen verwachten van Georgina. Ze verklapte in het verleden ooit al eens dat ze erg verliefd was op iemand van hetzelfde geslacht. Maar al die worteltjes zijn tot op heden nog niet zo goed voor de ogen van Georgina. Zeker niet als je bedenkt dat de ooit zoenend is vastgelegd met Kim Feenstra.

Desalniettemin zijn we fan van deze nieuwe ontwikkeling! We voelen namelijk al een nieuwe boekenreeks aankomen, met Georgina in de hoofdrol. Het begint allemaal met een ondeugend zoentje in een café. Van het een komt het ander en voor je het weet, is heel trein-reizend Nederland aan het lezen over diverse tinten oranje en stomend hete huts-potjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!