Georgina Verbaan leeft nog een beetje in het verleden op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Verbaan heeft duidelijk haar besef van tijd verloren. Ze poseert namelijk naast haar kerstboom alsof het nog halverwege December is. 

Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland die kunnen tippen aan Georgina Verbaan. Niet alleen is de prachtige brunette buitengewoon mooi om te zien. Daarnaast heeft ze ook nog eens een geweldige persoonlijkheid. Tijd doorbrengen met Georgina kan dus altijd gezien worden als een goed idee. Maar er is nu nog een andere belangrijke reden om tijd door te brengen met Georgina. Bij Georgina in huis is het zo te zien namelijk nog steeds Kerst.

Lees ook: Niet wéér: Georgina Verbaan gedwongen in zwemkleding voor foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina maakt stoere foto met kerstboom

Hoewel de meeste Nederlanders inmiddels wel hun boom bij het grofvuil hebben gezet, maakt Georgina nog gewoon vrolijk foto’s met haar kerstboom. Als het aan Georgina ligt blijft die ook nog wel even in de woonkamer staan. Het wordt namelijk een stuk gezelliger met zo’n boom in huis. Iedereen wordt vrolijk van Kerst, dus waarom zou je niet zo lang mogelijk vasthouden aan dat fijne gevoel. Al helemaal aangezien we in een tijd leven waarin alles nogal somber lijkt. Dan is het juist wel fijn om een beetje extra vrolijkheid in huis te hebben. Nu is er met Georgina in huis geen gebrek aan gezelligheid en spontaniteit, maar het kan altijd beter. Vandaar dat Georgina ook vrolijk haar mooie boom nog even laat staan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina denkt terug aan mooie foto van een fijn Frans wijntje

Georgina zit niet alleen nog steeds met de kerstdagen in haar bol, ook denkt ze veel terug aan alle gezellige en leuke herinneringen die ze het afgelopen jaar heeft meegemaakt. Bijvoorbeeld die keer dat ze een wijntje dronk in Parijs. En als ze ergens goede wijn hebben dan is het wel in de Franse hoofdstad. Waar anders ga je authentieke en heerlijke wijn drinken. Nu maakt dat eigenlijk stiekem niet zo heel veel uit als Georgina het gezelschap is. Dan is elk restaurant namelijk opeens bijzonder. Georgina weet met haar sprankelende persoonlijkheid elke doorsnee avond te veranderen in een geweldig avontuur. Jammer genoeg is er maar één Georgina Verbaan op deze wereld, want eigenlijk zou iedereen een leuke avond moeten hebben met de beeldschone brunette.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina is ook het leukste in kerstsferen

Als elke dag voortaan Kerst is, dan zou Georgina Verbaan gelukkig worden. Zij wordt namelijk het vrolijkst van alle kerstsferen. Als Georgina de hele dag in een enorm foute kersttrui door mag brengen op de bank naast haar mooi opgetuigde kerstboom, dan is haar dag perfect. En daar kunnen veel mensen nog het een en ander van leren. Want waarom zou je niet elke dag vrolijk zijn? Want dat is in principe wat Kerst is. En Georgina bewijst maar weer dat je veel leuker bent, als je jezelf vrolijk maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...