Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Rico Verhoeven heeft een geweldige video gedeeld op zijn Instagrampagina. Hij is namelijk op vakantie met zijn enorm knappe vriendin. Hij is overduidelijk erg blij met zijn vriendin, want die is veel te zien in de video. In de video zijn vooral haar vormen goed te bewonderen. Rico mag zeker spreken van geluk met zo’n knappe vriendin. Hij is samen met haar en nog wat andere mensen aan het genieten op een groot jacht. Ze genieten van het lekker warme weer in Dubai. Hij schrijft als beschrijving het volgende onder zijn video: ”This Dubai trip was one for the books.” Wil jij de video zelf ook even bewonderen? Neem dan een kijkje op zijn pagina via deze link.

Naomy van Beem

Rico laat zijn prachtige vriendin goed zien

Rico Verhoeven laat de prachtige rondingen van zijn vriendin vaak zien. Daar zijn zijn volgers dan ook maar al te blij mee. De knappe vriendin van Verhoeven, Naomy van Beem, is personal trainer. Ze is dus vrijwel elke dag te vinden in de sportschool. Dit is dan ook goed te zien aan haar prachtige vormen en vooral haar achterzijde. Daarnaast heeft ze ook nog eens een balkon van jewelste. Rico Verhoeven is dus een enorme geluksvogel met zo’n heerlijke vrouw aan zijn zijde!

Meer zien van Rico en Naomy doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de vriendin van Rico Verhoeven? Neem dan zeker even snel een kijkje op de Instagrampagina van Naomy van Beem. Deze knappe vrouw plaatst vooral foto’s waarbij ze hard aan het werken is in de sportschool. Tot groot genoegen van haar volgers heeft ze vaak fitnesskleding aan, waardoor ze goed te bewonderen is! Ook geeft ze je af en toe een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina.

Ook Rico’s Instagrampagina is de moeite waard om te bekijken, hij laat namelijk veel interessante beelden van zijn kickbokscarrière zien. Hij toont vaak beelden van trainingen en zijn grote overwinningen. Ook hij geeft je zo nu en dan een kijkje in zijn privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!