Gehaaide redenen om onder een boete uit te komen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de categorie bizarre verhalen: gisteravond heeft een politieagent een fietser staande gehouden met een wel heel bijzonder pakketje in zijn tas. Deze fietser vervoerde namelijk een kunststof ton met water waarin een kleine haai zwom.

De fietser negeerde alle rode lichten om zijn kleine maatje op tijd in zijn aquarium te krijgen. Remmen met zo’n fragiel mannetje in je tas is daarbij ook niet verstandig. Of ja: zo lang je dat niet aan ome agent vraagt.

‘Get out of jail’ free card

Misschien had de door rood rijder de volgende dag een date met Sterrin Smalbrugge. In dat geval valt het best te begrijpen hoe hij met gevaar voor eigen leven een gevaarlijk dier in huis probeert te halen. Je moet toch een beetje je best doen om deze lekkere, vrouwelijke versie van Freek Vonk te imponeren. Anders wil ze niet met jouw slang spelen.

Dit bericht bekijken op Instagram

This King cobra female made her nest on farmland and had to be relocated. I caught her minutes after having a scooter accident, so you can imagine the adrenaline rush I felt when I finally got her . We relocated the momma to a safer place, not far away from her own territory and took her eggs to the @balireptilerescue to be hatched there. This is one of the stories you’ll be able to see in @theconservationfront ’s documentary. Give us a follow to stay updated. : @jasonsavagephotography Gloves by: @snakeprofessional ——————————————- #snake #snakes #snakesofinstagram #reptile #reptiles #reptilesofinstagram #reptilelover #reptilegirl #rescue #snakerescue #wildliferescue #h**p #herps #herping #herpetology #herpingtheglobe #photooftheday #venom #venomous #fieldherpetology #asia #instagood #animalsofinstagram #king #kingcobra #kings #ophiophagushannah #naturedocumentary #snakeprofessional #venomdefendergloves

Een bericht gedeeld door Sterrin’s Wild World (@sterrinswildworld) op

Wat de reden ook was: met een haai op zak l*l je jezelf dus gemakkelijk vrij bij de politie. Tenminste, als het om een verkeersovertreding gaat. Maar in hoeverre zou dit opgaan voor andere misdrijven? Aan welke benarde situaties kan je nog meer ontsnappen met een haai in je tas?

Je avond naar de haaien

Stel je voor, je hebt een enorm romantisch diner geboekt. En je wacht geduldig tot jouw date arriveert. Je kent haar niet, maar de vriend van een vriend zijn neef heeft het allemaal voor je geregeld. Daar komt ze aanlopen. Haar make-up half uitgelopen, gekleed in een bloemetjesjurk. Onderweg gooit ze heel lomp nog bijna de ober omver en tijdens het etentje blijkt ze de persoonlijkheid te hebben van een natte handdoek.

Je vervloekt je vrienden voor het opzetten van de date en zoekt haastig naar een manier om eronder uit te komen. Dan herinner je dat je een levende haai in je tas hebt zitten en die moet zo snel mogelijk naar huis, want anders gaat hij dood. Ober, de rekening!

Nog voor het voorgerecht, wat heel toepasselijk haaienvinnensoep was, ben je de deur uit. Jouw avond is gered.

Ander voorbeeld: sta je dan, in de rij voor de Python. Sterrin natuurlijk aan je arm, want die krijgt geen genoeg van de reptielenachtbaan. Maar wat duurt het toch allemaal belachelijk lang.

Je was te krenterig om een fast pass te kopen. Wat nu? Je duikt onder de linten door. Iedereen joelt je na. Bij de ingang van de attractie komt een medewerker verhaal halen. Je haalt snel je haai uit je tas. “We moeten snel alle attracties doen en weer naar huis.”. De medewerker kijkt je verbaast aan en laat je door. Weer een goede afloop.

Haai goed, al goed

Zoals je leest wordt de haai de nieuwste excuustrend komende winter. Dus pak alvast maar je kunststof ton met zout water, want met een haai in je tas red jij je straks uit elke situatie. Tenzij je misschien bij het aquarium in de rij staat.

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten