Geen enkele horde weerhoudt Nadine Visser van het Olympisch goud

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 100 meter hordelopen staan voor de deur en Nadine Visser mag namens Nederland gaan proberen het goud te veroveren. En daar is ze helemaal klaar voor. 

Olympisch atlete Nadine Visser is niet een prachtige verschijning, maar ook nog eens een serieus kanshebber op het Olympisch goud met het onderdeel 100 meter hordelopen. Ze is helemaal klaar om namens Nederland de gouden medaille in ontvangst te nemen. Geen enkele horde staat Nadine in de weg tijdens haar sprint naar het goud. Tijd dus om deze toekomstige Olympisch kampioen eens wat beter te leren kennen. Want je gaat binnenkort nog een hoop zien en horen van deze fanatieke topsporter.

Lees ook: Dominique Janssen is de enige Oranjeleeuwin die scoort bij mannen
Waarom wordt Nadine de volgend Olympisch kampioen?

Waarom? Nou, dat is heel simpel. Nadine is gewoonweg de beste die er is. In alle mogelijke aspecten. Niet alleen kan ze verschrikkelijk hard rennen en goed springen, maar ze doet dat ook nog eens, terwijl ze er geweldig uit blijft zien. Er is geen enkel moment dat Nadine er minder prachtig bij loopt. Zelfs als de zweetdruppels op haar voorhoofd staan, heeft de Olympisch sporter een bepaalde uitstraling waardoor je bijna meteen verliefd wordt op de bloedmooie atlete. Oordeel nou zelf, hoe kan je niet spontaan veranderen in een verliefd schooljongetje als Nadine naar je lacht?
Trainen, trainen en nog eens trainen

Voor de mensen die nog nooit van Nadine gehoord hebben, deze meid is een vrouw van formaat om rekening mee te houden. Wat Nadine onderscheidt is haar absolute winnaarsmentaliteit. Ze is altijd wel ergens op een baan te vinden, bezig met trainen, trainen en nog eens trainen. Zo blijft ze in topconditie. Die mentaliteit heeft haar nu helemaal tot de Olympische Spelen gebracht. Met zoveel ervaring en oefenen kan het bijna niet anders dat Nadine de gouden medaille mee naar huis mag nemen.

Het geheim achter de goede looks van Nadine

Al dat trainen werpt zijn vruchten af. En niet alleen als het om de conditie van Nadine gaat. Haar is ook helemaal strak getraind. Maar toch blijft Nadine die lieve meisjes uitstraling behouden. Waar andere vrouwen een strenger gezicht krijgen als ze flink trainen weet Nadine haar lieve gelaat te behouden. En dat is mooi, want daardoor kan je blijven genieten van de beeldschone lach van de Olympische atlete.
Nadine en het goud

Er is een reële kans dat Nadine met een gouden medaille thuis komt. En als dat zo is dan heeft ze dat meer dan verdiend. Het zou wel betekenen dat ze niet alleen de beste hordeloopster van de Spelen is, maar ook hoog in het rijtje staat voor knapste Nederlandse kampioen. Een pittige wedstrijd, maar Nadine maakt zeker kans!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?