Gant: Amerikaanse stijl met een Europees design

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gant is een hip Amerikaans merk, opgericht door Bernard Gantmacher in 1949. Het merk staat bekend om hun creativiteit met kleuren en kwalitatief goede herenkleding. Door hun nieuwsgierigheid hebben ze zich altijd doorontwikkeld wat betreft de innovatie van het modebeeld.

Mooie fijne basics van Gant

Al meer dan 50 jaar is Gant een grote naam in de mode-industrie. Het begon allemaal in 1949 met het produceren en ontwerpen van hemden en shirts. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote naam. Het merk biedt kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s en verkoopt daarnaast woonartikelen, schoenen, en accessoires.

In de collectie van Gant vind je de verfijnde kwaliteit van Oxford stof terug, verwikkeld met Europese design accenten. De fijne basics zijn makkelijk te combineren voor een casual look. Naast de casual en sportieve stijl, heeft Gant ook kledingstukken voor de zakelijke man.

Natuurlijke materialen voor de beste kwaliteit

Als je op zoek bent naar herenmode van een hoge kwaliteit, moet je bij Gant zijn. In het gebruikte materiaal zie je terug dat het merk kwaliteit belangrijk vindt. Dit zorgt ervoor dat je kleding van Gant de hele dag door comfortabel zit, in welke situatie jij je ook bevindt. Gant maakt veel gebruik van natuurlijke materialen, zoals wol en katoen. Wol straalt luxe uit en zorgt voor warmte. Gant heeft bijvoorbeeld pullovers en truien van lamswol. Perfect voor de wintermaanden dus! Katoen is daarentegen een wat meer ademend materiaal en zorgt voor een optimaal draagcomfort.

Pasvorm van Gant

Gant vertegenwoordigd de Amerikaanse stijl. Dit zie je ook in de pasvorm van Gant terug. Het merk werkt met een hele duidelijke pasvorm voor alle kledingstukken, namelijk de regular fit. Gant heeft ook een stabiele productie wat betreft maten, zo hoef je dus niet allerlei verschillende maten te passen. Het merk fabriceert ook de grotere maten, tot 3XL.

Maak je outfit van Gant compleet

Gant is inmiddels uitgegroeid tot een groot mode-imperium dat behalve kledingstukken, zoals mooie polo’s en nette heren broeken, nu ook een grote collectie aan accessoires, schoenen en zelfs woonaccessoires in het assortiment heeft opgenomen. Stem je sjaal af op je nieuwe winterjas van Gant of maak je sportieve stijl af met een donkerblauwe sporttas. Schulte Herenmode heeft een grote collectie van Gant in het assortiment. Dus wat je ook zoekt, van polo tot broek, er zit altijd wel wat voor je bij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!