Gaby Blaaser verschrikkelijk uitgescholden om deze té riskante foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser deelt wat confronterende beelden via Instagram. De blondine wordt helemaal verrot gescholden vanwege een spannend fotootje…

Gaby Blaaser kennen we natuurlijk allemaal door haar , intense en kiekjes via Instagram. Maar waar veel mensen haar ook van kennen, is natuurlijk Spangas, die jeugdserie waarin de blondine haar carrière begon. Toen was Gaby nog een onschuldig, jong meisje, maar inmiddels is daar wel verandering in gekomen. Veel mensen vinden dit gewoon normaal en hebben er dan ook vrede mee. Het is tenslotte een cadeau voor het oog! Alleen anderen lijken deze ontwikkeling van de blondine toch nét iets minder goed te kunnen accepteren. Zo wordt Gaby Blaaser helemaal verrot gescholden via Instagram..

Gaby Blaaser uitgescholden om stel plaatjes

Onlangs deelde Gaby Blaaser wat beelden via Instagram. Waar de meeste van haar volgers dit juist ontzettend op prijs stellen, lijken anderen het wat minder te accepteren. Zo deelt de blondine een paar screenshots van een opvallende volger, die deze kiekjes wat minder kan waarderen; “Omg wat ben jij laag gevallen zeg“, “Waar is jouw eigenwaarde??? Je bent gewoon een vieze vuile <…> geworden. Echt jammer”, “Waar is die mooie vrouw gebleven, waarom verkoop je jezelf zo“. Gaby reageert hier vervolgens op haar eigen manier op, met een vleugje humor; “Ook haar zondag“. Ook geeft de blondine er nog een humoristische trap achteraan, waarin ze duidelijk laat merken dat het allemaal niet al te veel met haar doet; “Deze <…> kruipt nog even lekker onder haar dekentje op de bank. Joe joe”. Gaby Blaaser krijgt natuurlijk vrij veel vervelende reacties, dus het lijkt de blondine inmiddels niet heel veel meer te doen. Ze hervat haar rustgevende zondag ontspannend..

Lees ook: Video: Gaby Blaaser laat haar lustige dekbed zien aan volgers

Gaby Blaaser heeft aanbod voor volgers

Gaby Blaaser verrast haar volgers inmiddels niet meer zo erg als ze een kiekje plaatst. Het is tenslotte een dagelijkse bezigheid voor de blondine en het is haar echte baan. Maar wat wel verrassend is voor haar volgers, is een heus aanbod voor hen. En dat is dan ook precies wat Gaby deed, bij haar laatste foto. Op de foto is te zien hoe de blondine uit eten is. Haar outfit liegt er dan ook zeker niet om, want Gaby draagt een open vestje, met helemaal niks eronder. Zo de deur uit gaan doet de blondine maar al te graag en het is inmiddels haar nieuwe levensstijl geworden. Maar wat we nooit eerder zagen van Gaby, is wat ze onder de foto zegt; “Eat w̶i̶t̶h̶ me“. Gaby streept de ‘with’ dus door, zodat er ‘Eat me’ staat. Heel stiekem, maar wel slim van de blondine. Zo geeft ze een stiekeme hint, en misschien wel een al te verleidelijk aanbod aan haar aanbiddende volgers. Gaby Blaaser weet maar al te goed gebruik te maken van het grote publiek..

Lees ook: Foto: Gaby Blaaser wandelt zonder broek door het park

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!