Gaby Blaaser deelt foto zonder broek aan vanuit bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser verleidt haar volgers met een uitdagende foto. De blondine zit op bed, maar haar broek lijkt te ontbreken…

Gaby Blaaser is weer lekker op dreef! De blondine verwent haar volgers altijd met de mooiste en meest uitdagende kiekjes, en ze houdt dit wederom mooi in stand! Want Gaby verrast haar bijna 400.000 volgers opnieuw met een foto. Dit keer lijkt er alleen één essentieel ding te ontbreken in de foto van Gaby. Zou de blondine haar broek zijn kwijtgeraakt?

Gaby Blaaser is broek verloren tijdens fotoshoot

Gaby Blaaser staat er natuurlijk bekend om dat ze zich meestal niet inhoudt, als het gaat om uitdagende, beelden op Instagram. Dit imago lijkt de blondine na deze stel kiekjes alleen nog maar te versterken, want wat Gaby nu weer op Instagram zet, zal een hoop van haar volgers behoorlijk verleiden. Op de foto’s is te zien hoe Gaby op bed een beetje aan het rollen is. In eerste instantie zit ze alleen op het bed. Met een uitdagende blik en een sportieve houding poseert ze voor de camera. Met één hand in de lucht maakt ze stiekem ook nog reclame. Eén ding is alleen uiterst opvallend aan de foto’s, de blondine lijkt haar broek kwijtgeraakt te zijn. Waar die ook mag wezen is nog maar de grote vraag, maar in ieder geval heeft Gaby hem niet aan. De tweede foto is ongeveer hetzelfde, maar nu kijkt ze weg van de camera, en lijken haar benen nóg meer open te zijn dan normaal. Vervolgens krijgen we nog wat mooie aanzichten vanuit de achterkant. Gaby presenteert zichzelf wederom volop voor haar volgers. Het is in ieder geval duidelijk wat haar doel is; “Only gains”. 

Lees ook: Gaby Blaaser verschrikkelijk uitgescholden om deze té riskante foto

Gaby Blaaser heeft verleidelijk aanbod voor volgers

Onlangs deelde Gaby Blaaser een opvallende foto via Instagram. Maar wat nog opvallender was, was de beschrijving onder de foto. De blondine heeft zowaar een aantrekkelijk aanbod voor haar volgers, die veel van hen niet zullen afslaan. Op de foto is te zien hoe Gaby lekker uit eten is. Terwijl ze in het restaurant aan het poseren is kijkt ze uitdagend naar de camera. Haar vestje hangt open, en de blondine lijkt er niks onderaan te hebben. Haar volgers krijgen verschillende perspectieven te zien van deze bloedstollende outfit. Gaby weet ondertussen héél goed wat ze doet, door deze outfit aan te trekken. Dit lijkt echter nog maar een voorproefje te zijn, want het aanbod wat ze aan haar volgers geeft, hadden weinig mensen verwacht. Ze schrijft namelijk onder de foto; “Eat w̶i̶t̶h̶ me“. En deze stiekeme hint, lijken veel van haar volgers hevig op in te gaan; “Dat staat op mijn bucketlist“, “Bepaal ik zelf wel, ok vooruit!“. 

Lees ook: Video: Beeldschone Gaby Blaaser slooft zich uit in slaapkamer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!