Gaby Blaaser blijkt enorme Peaky Blinders fan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Gaby Blaaser enorme Peaky Blinders fan

Dat het gisteren niet al te lekker weer was, mag een understatement genoemd worden. Wie op zoek gaat naar een activiteit om zo’n druilerige dag enigszins door te komen, komt dan ook snel uit bij het bingewatchen van zijn of haar favoriete serie. Zo ook onze Gaby!

Gaby, waar was je?

Dat wij regelmatig te vinden zijn op het zeer ‘interessante’ Instagramprofiel van Gaby Blaaser mag geen verrassing heten. Wanneer we een bezoekje brengen aan het profiel van deze ‘instababe’, worden we dan ook altijd wel beloond voor de moeite, door middel van een leuk kiekje. De afgelopen week was dat echter niet het geval. Waar Gaby normaal gesproken elke 3 dagen wel iets post, duurde het deze keer zeven (!) dagen voordat we weer wat van haar hoorde. En dat zette ons aan het denken. Want ja, wat was er zó belangrijk dat Gaby er haar wekelijkse dosis aandacht voor liet schieten?

Gaby ❤ Peaky Blinders

Gaby moest vast en zeker geweten hebben, dat wij deze tijd van onzekerheid niet meer aankonden. De blondine plaatste gisteren namelijk een kiekje met daarin een verklaring voor deze digitale afwezigheid. Want, wat blijkt? Gaby had het te druk met het bingewatchen van haar – blijkbaar – favoriete serie: Peaky Blinders. Op de Insta-pic van Gaab is het nieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie dan ook duidelijk te zien!

Uhm, pardon?

Dat wij, de Mokkels-redactie, iets gemeen zouden hebben met niemand minder dan Gaby Blaaser, hadden we natuurlijk nooit zien aankomen. We zijn echter wel blij dat het de voorliefde voor de Netflix-serie Peaky Blinders blijkt te zijn. Want ja, het bereiden van onze cornflakes in een gele, ietwat doorzichtige, kanten string… Daar voelen we ons toch niet zo héél gemakkelijk bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!