Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Tenzij het een hele vroege 1-April grap is bestaat er een kans dat actrice Lieke van Lexmond binnenkort in de eerste commerciële vlucht naar de maan zit. Waar normale mensen een vakantie naar Ibiza boeken besluit Lieke het, vrij letterlijk, hoger op te zoeken. Ze heeft zich alvast ingeschreven voor de eerste publieke vlucht naar de grote witte rots.

Lees ook: Onzekere Chantal Janzen zet ‘geheime wapen’ in

Betoverd door de maan

Als de meeste mensen zeggen dat ze naar Maan gaan, bedoelen ze toch echt dat ze tickets hebben om luid mee te zingen met Hij is van mij. Maar Lieke wil toch echt een ruimtereis maken. Samen met haar zus heeft ze zich ingeschreven voor een plekje op de raket van de Japanse miljonair Yusaku Maezawa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)

 Lieke en haar zus zijn al enige tijd betoverd door de grote zwevende rots in de ruimte. Ze hebben al met zijn tweeën een maankalender gemaakt over de krachten van de maan. Het is bijna religieus te noemen, maar Lieke heeft dus een flinke fascinatie met de maan. Ze staat dus te popelen om haar astronautenpak aan te mogen trekken en de grote steen van dichtbij te aanschouwen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)

Een bijzonder verzoekje

De Japanse miljardair Yusaku Maezawa wierp gisteren een toch wel heel bijzonder berichtje de wereld in. Hij is namelijk benieuwd wie er met hem een reisje naar de maan wil maken. Hij is van plan om met zijn raket in 2023 een reis naar de maan te maken. Mensen kunnen zich massaal aanmelden. Uit alle aanmeldingen kiest de Japanner vervolgens acht mensen die samen met hem een tripje naar de ruimte kunnen maken.

 Van over de hele wereld verzamelt de de astronaut een bemanning voor zijn Dear Moon-project. Mensen met allerlei verschillende achtergronden zijn welkom. Nu maar hopen dat het geen uitgebreide stunt is om aan een date te komen. Al weet je dat nooit met die excentrieke miljonairs. Aan de andere kant, een eerste afspraakje op de maan is natuurlijk niet verkeerd. Dat zal moeilijk te overtreffen zijn. De reis kost trouwens niks, alles wordt volledig vergoed door de miljonair. Een buitenkansje dus.

Moonsisters ready for take off

De Lexmondjes hebben dus hun zinnen gezet op deze bijzondere reis. Hun maankalender is al ingepakt, hun astronautenhelm gepoetst en hun applicatie ingediend. ‘Wij zijn er klaar voor en willen haar graag van heel dichtbij ervaren! Magic Mother Moon…. Moonsisters are ready for take off!‘ laat Lieke weten. Het valt nog te bezien of de zusjes mee mogen op deze wonderbaarlijke reis natuurlijk, aangezien de halve wereld een gooi doet naar een plekje op de raket. Hopelijk blijft Lieke voorlopig nog met beide benen hier op de grond staan. Het zou namelijk zonde zijn als de wereld een vrouw als deze moet missen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!