Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Tenzij het een hele vroege 1-April grap is bestaat er een kans dat actrice Lieke van Lexmond binnenkort in de eerste commerciële vlucht naar de maan zit. Waar normale mensen een vakantie naar Ibiza boeken besluit Lieke het, vrij letterlijk, hoger op te zoeken. Ze heeft zich alvast ingeschreven voor de eerste publieke vlucht naar de grote witte rots.

Lees ook: Onzekere Chantal Janzen zet ‘geheime wapen’ in

Betoverd door de maan

Als de meeste mensen zeggen dat ze naar Maan gaan, bedoelen ze toch echt dat ze tickets hebben om luid mee te zingen met Hij is van mij. Maar Lieke wil toch echt een ruimtereis maken. Samen met haar zus heeft ze zich ingeschreven voor een plekje op de raket van de Japanse miljonair Yusaku Maezawa.
 Lieke en haar zus zijn al enige tijd betoverd door de grote zwevende rots in de ruimte. Ze hebben al met zijn tweeën een maankalender gemaakt over de krachten van de maan. Het is bijna religieus te noemen, maar Lieke heeft dus een flinke fascinatie met de maan. Ze staat dus te popelen om haar astronautenpak aan te mogen trekken en de grote steen van dichtbij te aanschouwen.

Een bijzonder verzoekje

De Japanse miljardair Yusaku Maezawa wierp gisteren een toch wel heel bijzonder berichtje de wereld in. Hij is namelijk benieuwd wie er met hem een reisje naar de maan wil maken. Hij is van plan om met zijn raket in 2023 een reis naar de maan te maken. Mensen kunnen zich massaal aanmelden. Uit alle aanmeldingen kiest de Japanner vervolgens acht mensen die samen met hem een tripje naar de ruimte kunnen maken.
 Van over de hele wereld verzamelt de de astronaut een bemanning voor zijn Dear Moon-project. Mensen met allerlei verschillende achtergronden zijn welkom. Nu maar hopen dat het geen uitgebreide stunt is om aan een date te komen. Al weet je dat nooit met die excentrieke miljonairs. Aan de andere kant, een eerste afspraakje op de maan is natuurlijk niet verkeerd. Dat zal moeilijk te overtreffen zijn. De reis kost trouwens niks, alles wordt volledig vergoed door de miljonair. Een buitenkansje dus.

Moonsisters ready for take off

De Lexmondjes hebben dus hun zinnen gezet op deze bijzondere reis. Hun maankalender is al ingepakt, hun astronautenhelm gepoetst en hun applicatie ingediend. ‘Wij zijn er klaar voor en willen haar graag van heel dichtbij ervaren! Magic Mother Moon…. Moonsisters are ready for take off!‘ laat Lieke weten. Het valt nog te bezien of de zusjes mee mogen op deze wonderbaarlijke reis natuurlijk, aangezien de halve wereld een gooi doet naar een plekje op de raket. Hopelijk blijft Lieke voorlopig nog met beide benen hier op de grond staan. Het zou namelijk zonde zijn als de wereld een vrouw als deze moet missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!