Australie gaat nu zelf ‘Down Under’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zal je waarschijnlijk niet zijn ontgaan: Australië is de afgelopen tijd veranderd in de hel op aarde. Nee, niet vanwege de 7 meter lange krokodillen of de miljoenen giftige diersoorten die op het eiland leven. De grillige natuur teistert het land al maandenlang. Na het zien van alle ellende lijkt het dan ook niet meer lang te duren tot Australië daadwerkelijk ‘down under’ gaat. 

Australië worstelt met de vier elementen

Het continent gaat al maanden gebukt onder de meest ellendige natuurverschijnselen. De ellende begon met de hevige bosbranden, die het land maandenlang in hun grip hielden. Na een lange periode zonder regen, werd het omslagpunt begin deze maand bereikt.

Wat een periode van ‘verlossende’ regenbuien had moeten worden, sloeg om in een periode vol overstromingen. Voeg naar ook nog wat hevige hagelstormen aan toe en het doemsdag-recept lijkt compleet.

Avatar: de legende van Australië

Na het lezen van deze beschrijving komen er bij sommigen echter wel gevoelens van ‘herkenning’ op. Een continent dat gebukt gaat onder de slechte invloeden van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Een continent dat gered moet worden van de hel dat het momenteel doormaakt.

Wie niet beter zou weten zou dan ook zomaar kunnen denken dat deze toestanden in Australië deel uitmaken van de nieuwste Avatar-legende. Zou de ‘Avatar’ van Australië dan als sneeuw voor de zon verdwenen zijn?

Wie redt Australië van de undergang?

Nu is het natuurlijk algemeen bekend dat de ‘Avatar’ in de werkelijke wereld niet bestaat. Maar zou er dan niet een realistische versie van de Avatar kunnen verschijnen? Één persoon die een eind kan brengen aan alle ellende. Maar wie? Is het dan misschien de premier van Australië, Scott Morisson? Je weet wel die grijsharige man met dat Anastasia-brilletje en dat schunnige lachje.

Nah, dat zal wel niet. Sterker nog, de beste man stond er zelfs op om de vuurwerkshow in Sydney door te laten gaan in de tijd van die hevige bosbranden. Als de beste man een Avatar-karakter zou zijn, luisterde hij dan ook hoogstwaarschijnlijk naar de naam ‘Vuur(werk)heer Zuko’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brett Mason (@brettmasonnews) op

Hebben we de Avatar dan toch gevonden?

Wie het continent, in tegenstelling tot haar eigen Prime Minister, dan wél gaat redden is een groot raadsel. Of toch niet? Er staat ons namelijk wel iets bij van een Nederlander die bij Jinek in geuren en kleuren zat te vertellen dat hij binnenkort naar Australië zou vertrekken voor een ‘bijzondere missie’. De meesten van ons gingen er natuurlijk vanuit dat het om een nieuw programma ging.

Zou hij in het grootste geheim dan gewoon de ‘Avatar’ zijn? Wie die beste man in kwestie is overigens? Hij is het enige echte ‘Hoe heurt het eigenlijk?’-fenomeen. Hij is dé bekendste kakker van Nederland. Een man op wiens kakkerstatus Beau van Erven Dorens strontjaloers is. Precies, we hebben het natuurlijk over Jort Kelder. Zou er onder die strak naar achter gekamde haren dan toch een blauwe pijl schuilen? We kunnen het alleen maar hopen. Want een ding is zeker: Australië heeft al genoeg geleden.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten