Ga voor Olympisch Goudgeel deze zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben je niet bijzonder begaafd op het gebied van sporten, maar is het toch je droom om ooit te schitteren op de Olympische Spelen? Dan is dit je kans! TeamNL is namelijk op zoek naar een hoop vrijwilligers voor het Holland Heineken House. Dus ook jij kunt de aankomende Zomerspelen gaat voor Olympisch Goud! Goudgeel, wel te verstaan.

We kijken al reikhalzend uit naar de Olympische Spelen van aankomende zomer. Niet alleen gaan we een aantal van onze favoriete atletes aan het werk zien. We mogen Hélène Hendriks ook nog eens bewonderen tijdens de huldiging van de Nederlandse sporters. En dat kun jij van wel héél dichtbij mee gaan maken.

(tekst loopt door na de afbeelding)

Verschillende disciplines

TeamNL is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor diverse disciplines. Van Logistiek en Techniek tot Front Office en Horeca: ook jij kan solliciteren naar een van de felbegeerde Olympische functies in Tokio. Daarvoor moet je wel eerst door het selectie-toernooi zien te komen. Dus trekt je favoriete schort uit de kast, poets die spatel eens flink op en ga oefenen op het tappen van een perfect biertje. En wie weet sta je dan van de zomer wel een biertje te tappen voor Jackie Groenen, Ilse Kappelle of Ranomi Kromowidjojo.

De Olympische limiet voor deelname is uiteraard twee vingers schuim, dat zal niemand verbazen. Maar vergis je niet over de concurrentie: er melden zich jaarlijks ruim 10 keer zo veel vrijwilligers dan het team nodig heeft. Tijdens de selectiedagen in Amsterdam worden de potentiële deelnemers getoetst op hun vaardigheden en de mate waarin ze binnen de Olympische selectie passen. Een goede voorbereiding is dus vereist!

Ga voor goud(geel)!

Mocht je vervolgens door de selectie komen, dan begint je avontuur op Schiphol, waar je met de rest van de vrijwilligers vertrekt naar Tokio. Daar, aan de andere kant van de wereld, wordt er een hoop van je gevraagd. Het is er warm en de luchtvochtigheid is hoog, maar dat moet je niet kunnen weerhouden van het tappen van het perfecte biertje.

Uiteindelijk is er maar één ding dat in staat tussen jou en het felbegeerde goudgeel, en dat is de tap. Zet die kraan open, pak voldoende glazen en zet het nieuwe wereldrecord bier-tappen! Zorg er alleen wel voor dat de huldiging niet eindigt met een goudgeel plakkaat. Dat is weer zo lullig naar de schoonmakers toe.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...