Friends reunie is beetje gluren naar Jennifer Aniston

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Friends is nog altijd populair. Het was één van die series die niet mocht eindigen. Veel fans hopen daarom ook al jaren op een reünie van de originele cast. Aan die vraag wordt door HBO Max eindelijk gehoor gegeven. Of ja: alleen de cast zal je aan Friends doen denken. 

In het officiële bericht van HBO MAX, de nieuwe streamingdienst van HBO en de nieuwe thuisbasis van Friends, staat dat de aflevering unscripted is. Ook schijnt Ellen Degeneres erbij te zitten als host. De Friends reünie wordt waarschijnlijk alleen maar een beetje slap praten, maar al helemaal geen nieuwe aflevering.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Matt LeBlanc (@mleblanc) op

Geen F.R.I.E.N.D.S. maar F.R.A.U.D.E.

Dit is al de tweede keer dat Friends de hele boel loopt te neppen. Vorig jaar was de Friends film in de bioscoop. Fans kon je haast niet enthousiaster krijgen. En toen bleek de Friends film niks anders dan een paar willekeurige afleveringen. Nu wordt er een Friends reünie belooft en krijgt iedereen een soort aflevering van The Ellen Show.

Dan begint de aflevering niet op de bank van koffietent Central Perk maar op de stoel bij Ellen. Dat Rachel opeens beroemd is en in Ellen haar show mag komen. En ze neemt al haar vrienden mee. Zoiets zou leuk zijn, maar het wordt vast een ouderwets potje ‘oude koeien uit de sloot halen’. Dat is jammer, aangezien alle Friends nog erg grappig en getalenteerd zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

Interessant maken

Misschien moet Friends gewoon iets meer pit in de reünie stoppen. Maak van deze aflevering nou juist de swimsuit edition. Alle vrienden gaan naar het zwembad, maar Ross, Chandler en Joey komen vast te zitten in hun kleedhokjes, waardoor de hele aflevering Monica, Rachel en Phoebe in bikini is. Ze bevrijden de mannen uit hun hel en zien hun oude vrienden door nieuwe ogen. Daardoor het hele verandert Friends-concept in een Friends With Benefites-collab en is het alleen nog maar wachten op die gastrol van Mila Kunis.

Lees ook: Hoe ziet de Nederlandse Friends eruit?

Wanneer je dan een praatprogramma ervan wil maken, dan zijn er toch wel betere optie dan Ellen. Misschien dat je voor een paar miljoen Matthijs van Nieuwkerk kan strikken om de Friends cast het vuur aan de schenen te werpen. Hij werkt nu toch part-time. Maar verder lijkt die Friends reünie niet super interessant. Het blijft wel een mooi excuus om twee uur lang naar Jennifer Aniston te mogen staren

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

.

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten