Fresia Cousiño Arias krijgt ondeugend briefje van Hans Kraay jr.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

ESPN-verslaggeefster Fresia Cousiño Arias vierde afgelopen zaterdag haar dertigste verjaardag. Dat vond Hans Kraay jr. het perfecte moment om Fresia op ouderwetse wijze de liefde te verklaren…

Hans Kraay liet zich van zijn meest romantische kant zien! De analist, die al jaren getrouwd is met Sophie Nuijten, was bij Goedemorgen Eredivisie in gesprek met Fresia Cousiño Arias, de verslaggeefster bij FC Utrecht-Feyenoord. Hans vroeg haar live in de uitzending: ‘Heb je mijn liefdesbrief nog gevonden, vrijdagavond?’ Fresia knikte. Het briefje deed haar weer denken aan haar middelbareschooltijd, aldus de ESPN-presentatrice. Wat stond er precies in deze liefdesverklaring?

Lees meer: Twitter ontploft na hilarisch Engels interview Erik ten Hag

Fresia voelt zich helemaal jarig

Fresia Cousiño Arias onthulde de inhoud van het briefje van Hans: “Er stond nog net niet: ‘Wil je verkering?’ en dan met hokjes met ja en nee.” Hans onthult vervolgens dat zijn berichtje best een beetje stout was Fresia bevestigt dit lachend: ‘Het was een ondeugend briefje.’ Fresia kon de liefdesverklaring wel waarderen: ‘Ik voelde me meteen jarig.’ Milan van Dongen concludeert dat Hans nog steeds een romanticus is. ‘Maar dat wisten we eigenlijk al,’ zegt de presentator.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!