Fresia Cousiño Arias krijgt ondeugend briefje van Hans Kraay jr.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

ESPN-verslaggeefster Fresia Cousiño Arias vierde afgelopen zaterdag haar dertigste verjaardag. Dat vond Hans Kraay jr. het perfecte moment om Fresia op ouderwetse wijze de liefde te verklaren…

Hans Kraay liet zich van zijn meest romantische kant zien! De analist, die al jaren getrouwd is met Sophie Nuijten, was bij Goedemorgen Eredivisie in gesprek met Fresia Cousiño Arias, de verslaggeefster bij FC Utrecht-Feyenoord. Hans vroeg haar live in de uitzending: ‘Heb je mijn liefdesbrief nog gevonden, vrijdagavond?’ Fresia knikte. Het briefje deed haar weer denken aan haar middelbareschooltijd, aldus de ESPN-presentatrice. Wat stond er precies in deze liefdesverklaring?

Lees meer: Twitter ontploft na hilarisch Engels interview Erik ten Hag

Fresia voelt zich helemaal jarig

Fresia Cousiño Arias onthulde de inhoud van het briefje van Hans: “Er stond nog net niet: ‘Wil je verkering?’ en dan met hokjes met ja en nee.” Hans onthult vervolgens dat zijn berichtje best een beetje stout was Fresia bevestigt dit lachend: ‘Het was een ondeugend briefje.’ Fresia kon de liefdesverklaring wel waarderen: ‘Ik voelde me meteen jarig.’ Milan van Dongen concludeert dat Hans nog steeds een romanticus is. ‘Maar dat wisten we eigenlijk al,’ zegt de presentator.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft.