Fresia Cousiño Arias krijgt ondeugend briefje van Hans Kraay jr.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

ESPN-verslaggeefster Fresia Cousiño Arias vierde afgelopen zaterdag haar dertigste verjaardag. Dat vond Hans Kraay jr. het perfecte moment om Fresia op ouderwetse wijze de liefde te verklaren…

Hans Kraay liet zich van zijn meest romantische kant zien! De analist, die al jaren getrouwd is met Sophie Nuijten, was bij Goedemorgen Eredivisie in gesprek met Fresia Cousiño Arias, de verslaggeefster bij FC Utrecht-Feyenoord. Hans vroeg haar live in de uitzending: ‘Heb je mijn liefdesbrief nog gevonden, vrijdagavond?’ Fresia knikte. Het briefje deed haar weer denken aan haar middelbareschooltijd, aldus de ESPN-presentatrice. Wat stond er precies in deze liefdesverklaring?

Lees meer: Twitter ontploft na hilarisch Engels interview Erik ten Hag

Fresia voelt zich helemaal jarig

Fresia Cousiño Arias onthulde de inhoud van het briefje van Hans: “Er stond nog net niet: ‘Wil je verkering?’ en dan met hokjes met ja en nee.” Hans onthult vervolgens dat zijn berichtje best een beetje stout was Fresia bevestigt dit lachend: ‘Het was een ondeugend briefje.’ Fresia kon de liefdesverklaring wel waarderen: ‘Ik voelde me meteen jarig.’ Milan van Dongen concludeert dat Hans nog steeds een romanticus is. ‘Maar dat wisten we eigenlijk al,’ zegt de presentator.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...