Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!

Freek Rikkerink is opgestaan met een grote irritatie en dat laat hij weten ook. Zijn bedpartner Suzan Stortelder doet iedere avond en ochtend hetzelfde en hij wordt er helemaal gek van. Ze legt ’s ochtends alle kussens perfect op bed met een mooi dekentje erbij. ’s Avonds haalt ze alles weer eraf en gooit ze het weer een kastje in. Freek vraagt zich vooral af wat het nut er nou van is als je het alleen maar neerlegt en weglegt. Uiteindelijk richt hij het niet alleen op zijn bedpartner maar naar alle vrouwen, met de tekst “Waarom doen vrouwen dit?”

Klik hier voor het hele bericht!

Freek irritatie bedpartner

Suzan en Freek geven goede shows

Suzan en Freek zijn al een lange tijd favorieten voor veel mensen. Je kan ze overal wel voorbij horen komen. Of je nou in de auto zit met de radio aan of in de supermarkt loopt. Volgend jaar staan ze ook in het Ziggo Dome. Het begon met twee shows, maar die waren zo snel uitverkocht dat er een derde show bijkwam. En het is ongelofelijk, maar ook die kaartjes waren zo weg. Daarom staat het koppel volgend jaar maar liefst vijf keer in het Ziggo Dome, nadat er dus nog twee shows extra bijkwamen. Helaas moeten we er nog erg lang op wachten want dit is allemaal pas eind Mei 2025.

Meer zien van Suzan en Freek kan op Instagram

Wil je nou meer zien van Suzan en Freek? Neem dan een kijkje op hun Instagrampagina! Hier plaatsten ze verschillende dingen van vakantiekiekjes tot irritaties aan elkaar. Maar ook laten ze weten als er nieuwe shows aanstaande zijn. Het is het in ieder geval wel even waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!