Freek stoort zich aan asociaal gedrag van Suzanne in vliegtuig (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Net zoals bij alle huwelijken loopt ook dat van Suzan en Freek tegen irritaties aan. Freek kan zich er dan ook behoorlijk aan irriteren hoe Suzan zich asociaal gedraagt in het vliegtuig.

Naast muziek maakt het zangduo Suzan Stortelder en Freek Rikkerink nu ook een podcast. Hierbij geven ze een inkijkje in hun privéleven en het lief en leed dat daarbij komt kijken. In de eerste aflevering van alweer het vierde seizoen van de podcast, vertelt het duo hoe ze op sommige vlakken toch wel erg van elkaar verschillen tot grote irritatie van Freek. Zo is hun huwelijk misschien toch niet zo perfect als het lijkt.

Suzan en Freek

Asociaal gedrag van Suzan Stortelder

Suzan en Freek gaan namelijk regelmatig op vakantie en nemen dan ook graag het vliegtuig. Het is gebruikelijk dat het personeel dan de veiligheidsinstructies uitlegt en laat zien hoe je je reddingsvest en zuurstofmasker om kan doen. Terwijl Freek aandacht naar deze uitleg aan het luisteren is, is Suzan met hele andere dingen bezig. De zangeres maakt het namelijk helemaal niets uit wat die mensen haar te vertellen hebben. Zij doet zodra ze het vliegtuig instapt haar oortjes in en gaat rustig een video bekijken. ‘Jij let toch wel op, daarom vind ik het makkelijker om niet te luisteren’, zegt Suzan. Het is maar te hopen dat hun vliegtuig nooit in moeilijkheden terecht komt.

Suzan gaat verder met haar gedrag

Maar het sociaal onwenselijke gedrag van Suzan gaat verder dan alleen niet opletten bij een demonstratie in het vliegtuig. Ook als iemand voorkruipt bij de bakker laat de zangeres niet over zich heenlopen. Freek kan in zo’n situatie rustig blijven en is zelfs nog het meest bang voor de mogelijke reactie van vriendin Suzan. Dat zij de confrontatie aangaat is namelijk heel goed mogelijk.

Bekijk hier de video van Suzan en Freek!

Wil je zelf horen wat Freek allemaal over Suzan te vertellen heeft? Klik dan hier om de video te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.