Frank Lampard doodsbang voor Ajax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ajax Chelsea Champions League

Hansie Kraay legt in steenkolen-Engels de grootste angsten van Ajax-tegenstander alvast bloot…

Strijd barst vroeg los

De zwaarbeladen Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Chelsea begint vanavond in de ‘vroege’ tijdslot van 19.00. Dat vonden we al vroeg, maar de psychologische strijd tussen het Nederlandse en Engelse kamp is eigenlijk al sinds vanochtend aan de gang! Vooral Hans Kraay jr. was op oorlogspad tijdens de Chelsea-persconferentie vanochtend. Maar of hij Ajax en het Nederlandse voetbal hiermee een dienst heeft bewezen valt nog te bezien. In een moedige poging om de club uit Londen alvast aan het wankelen te krijgen opende hij namelijk op een aparte manier de aanval op Chelsea-icoon en hoofdtrainer Frank Lampard…

Steenkolen-Engels

In zijn kenmerkende steenkolen-Engels deelde Hansie een paar plaagstootjes uit: de goedlachse jasjesgooier merkte op dat Lampard een angstige uitdrukking op z’n gezicht had. Ineens floepte de ‘Why are you so scared of Ajax?’-vraag eruit. De voormalig captain van Engeland moest meteen lachen: ‘That’s just my face’. Toch was de toon meteen gezet. Chelsea moet vanavond vooral oppassen, aldus de Nederlandse pers. Ajax wordt door alle kranten en praatprogramma’s in de favorietenrol geschoven. En dat terwijl Ajax-coach Erik ten Hag in diezelfde persconferentie zijn ploeg juist uit die favorietenrol probeerde te manoeuvreren! Goed geprobeerd Erik, maar iedere voetbalfan weet natuurlijk dat Ajax vanavond geen punten kan en mag morsen!

Koning TOTO zegt: Ajax wint

Zelfs bij de TOTO verdien je niet veel als je inzet op een Ajax-overwinning. Gezien ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart daar tegenwoordig mascotte is, kijken we niet gek op van die lage quotering. Heel Nederland rekent op een rood-wit doelpuntenfestijn in de Johan Cruyff-ArenA. En misschien ligt daar wel het grootste gevaar: Hans zegt hier op de persconferentie wat we allemaal denken. Dat ‘onze’ technisch superieure spelers die Engelse lomperiken wel eventjes voetballes gaan geven. En hoewel grootspraak natuurlijk wel ’n beetje bij Ajax past, komen we er op internationaal vlak nauwelijks mee weg. Als die Chelsea-spelers straks opvallend gemotiveerd uit de kleedkamer komen lopen weten we wie de schuldige is. Alvast bedankt Hans!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.