Francis van Broekhuizen onthult opmerkelijke feitjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niemand kan tegenwoordig meer om Francis van Broekhuizen heen. Deze opvallende verschijning is de laatste tijd in diverse tv-programma’s te zien. Francis is van oorsprong een operazangeres en comédienne. Het grote publiek maakte kennis met haar toen ze deelnam aan kennisquiz De Slimste Mens.

Deelname De Slimste Mens

Francis van Broekhuizen heeft tijdens haar deelname aan De Slimste Mens de harten van de kijkers gestolen. De aanwezigheid van de goedgemutste operazangeres hielp het programma steeds aan bijna 2 miljoen kijkers! Hoewel ze natuurlijk over een uniek muzikaal talent beschikt, brengt ze ook altijd een flinke dosis humor met zich mee. Nederland liep weg met Francis en op twitter regende het complimentjes toen ze deelnam aan De Slimste Mens.

Lees ook: Holly Mae Brood in spannende serie de Verraders

Eerste grote liefde

In een eerder interview met AD vertelde Francis van Broekhuizen eerder dat Jacqueline haar eerste liefde is. Francis heeft tot haar 29ste thuis gewoond en tot haar 30ste nog geen relatie gehad. Ze komt er uiteindelijk achter dat ze toch meer interesse heeft in het vrouwelijk schoon. “Ik raakte aan het chatten met Jacqueline uit Rotterdam en na twee maanden online kletsen ontmoette ik haar hier op Zuid, waar ze een appartement had. De vonk sloeg over en zes jaar later zijn we getrouwd.” In juli was het stel al 9 jaar gelukkig getrouwd.

Goedlachse Francis graag gezien op tv

Vanwege haar positieve instelling en aanstekelijke lach mag Francis van Broekhuizen de laatste tijd veel en vaak deelnemen aan tv-programma’s. Maar liefst 1.062.000 mensen keken naar hoe Francis zich kwetsbaar opstelde in Rooijakkers over de vloer. In de aflevering maken we kennis met een andere kant van de altijd vrolijke zangeres. Ze blijkt als kind enorm veel en lang gepest te zijn. Daar heeft ze op latere leeftijd nog veel last van gehad, onthult ze tijdens haar gesprek met Art Rooijakkers.

Van Broekhuizen zit bovendien als kandidaat in het spannende spelprogramma De Verraders en is als vaste gast te zien in de 5 uur show. Daarnaast is ze te gast geweest bij: Het beste van, Jinek, Beau, Humberto, Op1, All Together Now, Maestro, Op Zoek Naar Maria en vanaf juni 2021 speelt Francis in The Sound of Music de rol van Moeder Overste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...