Foto’s van Yolanthe, Sharon Pieksma & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Mannenzakenforum wordt dagelijks volgegooid met nieuwe foto’s en caps, vers van tv of social media. Maar ook nostalgische kiekjes zijn natuurlijk meer welkom, bijvoorbeeld die van Yolanthe. We willen niet zeggen dat zij tegenwoordig geen plaatje meer is, maar haar oude materiaal is ook nog steeds een klikje waard. Enjoy!

Sharon Pieksma Hot Topics
Sharon Pieksma

Yolanthe Cabau

Omdat Yolanthe de laatste tijd vooral plaatjes post van haar zoontje Xess, worden we min of meer gedwongen haar rijke archief in te duiken. Forumgebruiker History Repeats (toepasselijke naam) zette een rijtje schitterende kiekjes van een paar jaar geleden op een rijtje.

Linda de Mol

Linda de Mol schoof aan bij Ladies Night, de vrouwentalkshow van haar ‘eigen’ zender Net5. Moet een tikkeltje ongemakkelijk zijn voor Merel Westrik: je baas als talkshowgast hebben. Alsof je iemand op visite vraagt in haar eigen huis. Modelprof Merel pakt het goed op, en Linda kon ontspannen haar ding doen. Zelfs in een leren broek.

Beeld: Net5

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is tegenwoordig interviewer voor het sportblad Helden. Wisten we niet. Victoria zit dankzij haar man, ex-voetballer Evgeniy Levchenko, natuurlijk ook een klein beetje zelf in het sportwereldje, dus juichen we dit alleen maar toe. Zeker als ze zelf ook op de foto’s in het blad staat!

Sharon Pieksma

Sharon Pieksma is een dame die zelfs een ‘saai’ quarantainekiekje de allure van een sensuele fotoshoot kan geven. Wachten op het perfecte zonnetje, een extra knoopje open en klik zegt de camera!

Foto: Instagram @sherpieksma

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten