Foto’s van Yolanthe, Sharon Pieksma & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Mannenzakenforum wordt dagelijks volgegooid met nieuwe foto’s en caps, vers van tv of social media. Maar ook nostalgische kiekjes zijn natuurlijk meer welkom, bijvoorbeeld die van Yolanthe. We willen niet zeggen dat zij tegenwoordig geen plaatje meer is, maar haar oude materiaal is ook nog steeds een klikje waard. Enjoy!

Sharon Pieksma Hot Topics
Sharon Pieksma

Yolanthe Cabau

Omdat Yolanthe de laatste tijd vooral plaatjes post van haar zoontje Xess, worden we min of meer gedwongen haar rijke archief in te duiken. Forumgebruiker History Repeats (toepasselijke naam) zette een rijtje schitterende kiekjes van een paar jaar geleden op een rijtje.

Linda de Mol

Linda de Mol schoof aan bij Ladies Night, de vrouwentalkshow van haar ‘eigen’ zender Net5. Moet een tikkeltje ongemakkelijk zijn voor Merel Westrik: je baas als talkshowgast hebben. Alsof je iemand op visite vraagt in haar eigen huis. Modelprof Merel pakt het goed op, en Linda kon ontspannen haar ding doen. Zelfs in een leren broek.

Beeld: Net5

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is tegenwoordig interviewer voor het sportblad Helden. Wisten we niet. Victoria zit dankzij haar man, ex-voetballer Evgeniy Levchenko, natuurlijk ook een klein beetje zelf in het sportwereldje, dus juichen we dit alleen maar toe. Zeker als ze zelf ook op de foto’s in het blad staat!

Sharon Pieksma

Sharon Pieksma is een dame die zelfs een ‘saai’ quarantainekiekje de allure van een sensuele fotoshoot kan geven. Wachten op het perfecte zonnetje, een extra knoopje open en klik zegt de camera!

Foto: Instagram @sherpieksma

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.