Foto’s van Sharon Pieksma, Carolina Dijkhuizen & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat was het warm! Heerlijk zo’n voorschot op de zomer, maar een beetje jammer dat we er niet echt optimaal van hebben kunnen genieten. Er komen echter nog genoeg dagen aan die net zo Hot waren als deze. Vooralsnog blijf je maar lekker op je balkonnetje.

Carolina Dijkhuizen

over balkons gesproken. Actrice Carolina Dijkhuizen heeft een hele fijne. Ze kan er in de zon zitten, van een drankje genieten, een boekje lezen. Op zo’n balkon zouden we ons echt uren kunnen vermaken!

CarolinaDijkhuizen

Anouk Hoogendijk

Het leek wel zomer! Met temperaturen van tegen de 25 graden is het logisch dat ook de eerste noodzakelijke waterijsjes uit het vriesvak getrokken werden. Wie stond vooraan bij het uitdelen? Anouk Hoogendijk natuurlijk. Zelfs voor volwassen vrouwen gaat er niets boven zo’n ijzig staafje mierzoete verkoeling in de eigen achtertuin.

Anouk Hoogendijk

Sharon Pieksma

Hoewel veel mensen hun vakantie deze zomer hebben moeten cancelen, gaat er onherroepelijk gezwommen worden zodra de temperaturen wat langer hoog blijven. Daar zijn nieuwe bikini’s en badpakken voor nodig. Sharon Pieksma helpt je met uitzoeken.

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley mocht aanschuiven bij de (voorlopig) laatste uitzending van Ladies Night. Ze zal sowieso aanwezig zijn bij de corona-editie van het Songfestival. In wat voor rol weet de zangeres nog niet. We hopen dat ze haar gouden keeltje mag gebruiken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!