Foto’s van Gaby Blaaser, Jessica Alba & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt inmiddels elk op-de-bank-lig-standje op dit moment wel gehad. Daarom is het maar goed dat je ook in deze tijden ergens goed voor moet gaan zitten. Dat geldt zeker voor de Hot Topics van vandaag.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser heeft niet alleen Instagram als promotiekanaal van zichzelf. Deze chick kruipt ook wel eens voor een magazine de studio in. Dat kan ze inmiddels zo goed, dat ze zichzelf covergirl mag noemen.

Jessica Alba

Wie had er vroeger géén poster van Jessica Alba op zijn kamer hangen? Deze Amerikaanse filmster figureerde vaak in onze jeugdfantasieën. Ondanks dat we nu járen verder zijn, doet Jessica doet het nog altijd erg goed op het witte doek. Sterker nog: daar heb je niet eens een groot scherm voor nodig.

Jessica Alba - Beeld: Vogue
Jessica Alba – Beeld: Vogue

Dua Lipa

Dua Lipa heeft het goed bekeken. Je kunt deze dagen soms door de bomen het bos niet meer zien. Maar als er geen bomen in de buurt zijn, en de wolken ook uit de lucht zijn verdwenen, zien we dat het gewoon lekker weer is! Er kan zelfs bijna een lachje vanaf.

Maaike Timmerman

Maaike Timmerman is als tv-presentatrice misschien niet de meest bekende van het stel. Dat is ergens jammer, want deze dame kan een partijtje tegen de camera praten. Naast presenteren doet ze ook elke uitzending een gooi naar de mooiste stelten van het jaar.

Akrjmg8l o

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!