Foto’s van Gaby Blaaser, Jessica Alba & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt inmiddels elk op-de-bank-lig-standje op dit moment wel gehad. Daarom is het maar goed dat je ook in deze tijden ergens goed voor moet gaan zitten. Dat geldt zeker voor de Hot Topics van vandaag.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser heeft niet alleen Instagram als promotiekanaal van zichzelf. Deze chick kruipt ook wel eens voor een magazine de studio in. Dat kan ze inmiddels zo goed, dat ze zichzelf covergirl mag noemen.

Jessica Alba

Wie had er vroeger géén poster van Jessica Alba op zijn kamer hangen? Deze Amerikaanse filmster figureerde vaak in onze jeugdfantasieën. Ondanks dat we nu járen verder zijn, doet Jessica doet het nog altijd erg goed op het witte doek. Sterker nog: daar heb je niet eens een groot scherm voor nodig.

Jessica Alba - Beeld: Vogue
Jessica Alba – Beeld: Vogue

Dua Lipa

Dua Lipa heeft het goed bekeken. Je kunt deze dagen soms door de bomen het bos niet meer zien. Maar als er geen bomen in de buurt zijn, en de wolken ook uit de lucht zijn verdwenen, zien we dat het gewoon lekker weer is! Er kan zelfs bijna een lachje vanaf.

Maaike Timmerman

Maaike Timmerman is als tv-presentatrice misschien niet de meest bekende van het stel. Dat is ergens jammer, want deze dame kan een partijtje tegen de camera praten. Naast presenteren doet ze ook elke uitzending een gooi naar de mooiste stelten van het jaar.

Akrjmg8l o

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!