Foto’s van Gaby Blaaser, Jessica Alba & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt inmiddels elk op-de-bank-lig-standje op dit moment wel gehad. Daarom is het maar goed dat je ook in deze tijden ergens goed voor moet gaan zitten. Dat geldt zeker voor de Hot Topics van vandaag.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser heeft niet alleen Instagram als promotiekanaal van zichzelf. Deze chick kruipt ook wel eens voor een magazine de studio in. Dat kan ze inmiddels zo goed, dat ze zichzelf covergirl mag noemen.

Jessica Alba

Wie had er vroeger géén poster van Jessica Alba op zijn kamer hangen? Deze Amerikaanse filmster figureerde vaak in onze jeugdfantasieën. Ondanks dat we nu járen verder zijn, doet Jessica doet het nog altijd erg goed op het witte doek. Sterker nog: daar heb je niet eens een groot scherm voor nodig.

Jessica Alba - Beeld: Vogue
Jessica Alba – Beeld: Vogue

Dua Lipa

Dua Lipa heeft het goed bekeken. Je kunt deze dagen soms door de bomen het bos niet meer zien. Maar als er geen bomen in de buurt zijn, en de wolken ook uit de lucht zijn verdwenen, zien we dat het gewoon lekker weer is! Er kan zelfs bijna een lachje vanaf.

Maaike Timmerman

Maaike Timmerman is als tv-presentatrice misschien niet de meest bekende van het stel. Dat is ergens jammer, want deze dame kan een partijtje tegen de camera praten. Naast presenteren doet ze ook elke uitzending een gooi naar de mooiste stelten van het jaar.

Akrjmg8l o

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten