Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Bijzondere foto van Jutta Leerdam op strand

Wanneer Jutta Leerdam een foto online zet dan weet je al dat het genieten wordt. Ook deze keer is dat geen uitzondering. Jutta heeft een prachtig kiekje gemaakt, al wordt er wel een klein beetje getwijfeld aan de intenties van de fotograaf. Die heeft namelijk ervoor gekozen om wel een hele bijzondere hoek te kiezen voor zijn foto. Die ligt namelijk praktisch op het zand en heeft met de lens perfect uitzicht op het achterwerk van Jutta. Wat een gelukkige fotograaf moet dat zijn geweest. Er zijn een hoop mensen die graag van plek ruilen. Dan heb je namelijk toch echt gewoon een top baan. Je kan er een beetje ontspannen bij liggen en de hele dag ongegeneerd staren naar het achterwerk van Jutta Leerdam. Er zijn vast een hoop mannen die daar voor zouden tekenen.

Lees ook: Wow: Deze foto van Jutta Leerdam in korset slaat in als een bom

Stoute fotograaf wordt gespot door Jutta Leerdam

Tijdens de shoot kijkt Jutta nog wel even achterom, precies op het moment dat de fotograaf een foto van haar achterwerk lijkt te maken. Dan voel je jezelf toch eventjes betrapt. Maar Jutta wordt gelukkig niet boos. Ze kijkt wel een beetje verward naar de fotograaf. Maar ze snapt ook wel dat dit de mooiste foto’s van haar gaat opleveren. En daar heeft Jutta wel wat voor over. Nu we het daar toch over hebben, Jutta heeft ook veel over voor haar prachtige lichaam. Zo staat ze regelmatig, zelfs buiten de schaatsbaan om, te trainen om haar lichaam in topconditie te houden. En laat ze daar nou net een heerlijke reeks foto’s van hebben gemaakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam is topfit op nieuwe foto’s

Net als je denkt dat Jutta haar volgers wel genoeg heeft verwend, komt de prachtige blondine aanzetten met een heerlijke fotoreeks. Wel staat de knappe schaatsster hier zwetend en puffend op de foto. Maar dat maakt niet uit, want ze blijft er nog steeds werkelijk waar prachtig uit zien. Jutta is flink aan het trainen en met wat gewicht op haar schouders zakt ze moeiteloos door haar benen. Van boven naar beneden en weer terug, terwijl er allerlei leuke kiekjes van de knappe blondine worden gemaakt. Met haar prachtige lijf weet Jutta de mensen thuis te inspireren.

Zorgt Jutta Leerdam voor meer sportschoolbezoekers?

Natuurlijk is het de bedoeling dat de foto’s van Jutta Leerdam in haar strakke sportoutfit ervoor zorgen dat meer mensen gaan sporten. Of dat ook echt zal gebeuren is maar de vraag, maar toch levert het iedereen wat op. De foto’s van Jutta zijn namelijk zo heet, dat je er al van begint te zweten als je ernaar kijkt. Zo hoef je helemaal niet meer naar de sportschool toe. Met haar foto’s zorgt Jutta er namelijk voor dat je thuis al alles eraf aan het zweten bent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!