Foto: Zwetende Bridget Maasland draagt zo min mogelijk kleding in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bridget Maasland werkt hard voor het perfecte wasbordje. Na haar work-out laat ze hier een zéér interessante foto van zien met wel heel weinig kleding…

Bridget Maasland is weer eens goed bezig geweest in de sportschool. Ze is al een lange tijd bezig met trainen voor een strakke verschijning.  Na haar intense training laat ze wat foto’s zien in wel erg weinig kleding. Wij klagen er in ieder geval niet om, en haar volgers ook niet. Zeer begrijpelijk natuurlijk, wil jij zelf ook de foto’s bekijken van deze prachtige vrouw? Bekijk alle foto’s van Bridget na haar work-out hier.

Bridget Maasland doet er alles aan om in shape te blijven

Op haar Instagram schrijft ze onder haar foto’s over wat ze allemaal doet om in shape te blijven. Deze discipline is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar Bridget ziet er dan ook wel erg goed uit. Ondanks dat ze er natuurlijk niet jonger op wordt, is dit nog totaal niet te zien. Zo schrijft ze dat ze een drukke baan heeft en een alleenstaande moeder is. Toch weet ze haar trainingen hier omheen te plannen om fit te blijven. Zo maakt ze haar sportmaaltijden voortijdig klaar, gooit ze haar levensstijl om (geen alcohol, suiker, frituur), vermijd ze stress en probeert minstens 7 tot 8 uur slaap te pakken. Dit is natuurlijk hard werken en vereist hoge discipline, maar het resultaat mag er dan ook zeker wezen!

Bridget Maasland

Bridget Maasland gebruikt hormonen

Naast deze gezonde levensstijl gebruikt Bridget Maasland ook hormonen. Dit doet ze om de overgang iets draaglijker te maken. Ze gebruikt hormonen om haar oestrogeen en progesteron levels aan te vullen. Daarnaast laat ze weten ook nog steeds in therapie te zitten. Haar volgers vragen zich af of het gebruik van hormonen wel zo gezond is. Ook vragen ze zich af of het geen uitstel van executie is, aangezien je er later dan weer last van zou kunnen krijgen. Bridget reageert hierop door te zeggen dat het geen uitstel van executie is omdat de dalende hormonen alleen aangevuld zullen worden. Wel zegt ze dat het mogelijk is dat je het altijd zal moeten blijven gebruiken. Als laatst zegt ze nog iets heel opmerkelijks, namelijk: “Als zonder de kwaliteit van leven zo minimaal is, heb ik dat er wel voor over.” Zo klinkt het allemaal toch wel redelijk heftig…

Bridget maasland

Bridget Maasland valt van fiets, benen liggen helemaal open

Bridget is niet alleen in de sportschool bezig om er goed uit te zien. Ze laat namelijk regelmatig haar teennagels lakken. Op haar Instagram verhaal laat ze weten hard van haar fiets te zijn gevallen toen ze onderweg was naar de nagelstudio. Ze laat ook een foto zien van haar benen die open liggen. Het lijkt uiteindelijk mee te vallen, aangezien ze wel gewoon kan blijven zitten bij de nagelstudio.

Meer zien van Bridget Maasland?

Wil jij meer van dit soort plaatjes zien van Bridget? Ga dan naar haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...