Foto: Zonnige Nikkie Plessen poseert in jurkje met gaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft weer een wonderbaarlijke nieuwe jurk aan haar collectie toegevoegd. En die moet ze aan iedereen laten zien. 

Als mode icoon Nikkie Plessen iets draagt, dan weet je eigenlijk wel zeker dat het een groot succes wordt. En ook deze keer is dat weer helemaal waar. Nikkie heeft een heerlijk doorschijnend jurkje aangetrokken en dat bevalt iedereen eigenlijk wel. Nikkie kan zo een beetje afkoelen en de mensen om haar heen hebben gelijk iets moois om naar te kijken. En dat scheelt natuurlijk wel weer enorm. Het jurkje dat Nikkie aan heeft is erg veelzijdig. Zo kan Nikkie het aan naar een luxe etentje, maar ook tijdens een lange wandeling op het strand is dit een prima outfit voor de knappe blondine. Ondanks dat het stofje er een beetje zwaar uit ziet is het allemaal vrij luchtig, dus Nikkie hoeft zich ook geen zorgen te maken op oververhitting. Wel zal ze moeten zien om te gaan met alle blikken die ze waarschijnlijk krijgt in dit hete jurkje.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen rent in badpak over het strand

Nikkie haar prachtige benen krijgen eindelijk wat zon

Als moderne zakenvrouw heeft Nikkie vaak de broek aan, letterlijk in sommige gevallen. En dat betekent dat haar prachtige benen meer dan eens niet genoeg zonlicht binnen krijgen om mooi bruin te worden. Daar hoeft Nikkie zich in dit prachtige jurkje in ieder geval geen zorgen om te maken. Het jurkje laat genoeg zien van Nikkie haar aantrekkelijke lichaam en zorgt er op die manier voor dat iedereen in Nikkie haar omgeving genoeg heeft om van te kunnen genieten. Wat lief van Nikkie dat zo ook denkt aan de mensen om haar heen. Nikkie haar benen zijn inmiddels alweer een beetje bij gebruind en dat ziet er eigenlijk gelijk stukken beter uit.

Nikkie toont beste kanten in blauw jurkje

In haar leuke jurkje neemt Nikkie even een korte wandeling door de zon. Daar laat ze het jurkje ook even vanuit alle kanten zien zodat haar volgers er een beter idee bij krijgen. Die weten nu hoe Nikkie er vanuit verschillende hoeken uit ziet. En dat is nogal een ander aanzicht. Nikkie weet dat een bepaalde camerahoek veel kan doen voor een kledingstuk. Dus om er voor te zorgen dat dit jurkje echt aanslaat, filmt de prachtige blondine zich vanuit allerlei hoeken. Zo moet het absoluut goed komen met haar nieuwste jurkje.

Nikkie maakt graag mooie foto’s en video’s van zichzelf in eigen kleding

Wanneer Nikkie weer eens een nieuw kledingstuk heeft, wat ze graag onder de aandacht brengt dan is haar eerste stap om er een mooie foto of een leuk filmpje van te maken. Op die manier krijgen veel mensen tegelijk het kledingstuk te zien en kan Nikkie weer even pronken met haar prachtige uiterlijk. De foto’s en video’s die Nikkie plaatst op haar kanaal worden altijd ontzettend goed bekeken, dus als verkoop tool werkt het bijzonder goed. Nikkie is voorlopig nog niet klaar dus met het plaatsen van mooie plaatjes van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dominique Hazeleger toont indrukwekkende achterkant in nauwe legging

Fitnessgoeroe Dominique Hazeleger laat zichzelf lekker van achteren filmen tijdens haar opwarming in een strakke legging...

Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Anna Nooshin heeft weer een mooie outfit gevonden! De presentatrice trekt een zeer strakke 'catsuit' aan..

Foto: Jada Borsato viert feest in extreem kort jurkje

Jada Borsato is weer een jaartje ouder geworden. In dit extreem korte jurkje laat ze haar gasten genieten.