Foto: Zonnebadende Kelly Piquet heeft het heerlijk zonder Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Kelly Piquet heeft weer een paar heerlijke dagen zonder vriendje Max Verstappen aan haar zijde. En die gebruikt ze om te zonnebaden. 

Kelly Piquet heeft weer even een paar dagen voor zichzelf. Max Verstappen is zoals gebruikelijk bezig met de Formule 1 en heeft daardoor te weinig tijd voor zij beeldschone vriendin. Maar met Kelly hoef je geen medelijden te hebben. De knappe brunette vermaakt zich ook zonder Max Verstappen prima. Als er iets is wat Kelly geleerd heeft is het om zich in haar eentje te vermaken. Wat er deze keer op de agenda staat voor het prachtige model? Nou, even een beetje bijkleuren in de warme zon.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet geeft heerlijk showtje weg in eigen slaapkamer

Beeldschone Kelly Piquet geniet van warme zonnestralen

Kelly vermaakt zich zo te zien prima zonder Max Verstappen. Ze heeft besloten op een bootje het water over te gaan. En gelijk heeft ze. Het ziet eruit alsof de temperatuur heerlijk warm is aan de oranje gloed te zien. Kelly moet wel een beetje oppassen dat ze niet verbrand in dit warme weer. Anders is ze straks namelijk net zo rood als het topje dat ze heeft aangetrokken. En dat zou natuurlijk minder fijn zijn. Want een beetje gebruinde Kelly Piquet is natuurlijk hartstikke mooi, maar kreeft Kelly is natuurlijk niet de bedoeling.

Kelly koelt even af in het koude water op zomerse foto

Tussen het zonnen door moet er natuurlijk ook even afgekoeld worden in het water. Dus daar is Kelly dan ook mee bezig. De prachtige brunette heeft voor de gelegenheid een van haar mooiste zwemsetjes aangetrokken. In haar blauwe setje duikt ze het water in. En dat werkt heerlijk verkoelend voor Kelly, die net heel lang in de zon heeft gezeten. Het is al snel duidelijk dat Kelly zich in haar eentje ook prima vermaakt. Max Verstappen kan zich voorlopig dus gewoon blijven focussen op het winnen van zijn races, want Kelly heeft hem niet nodig om een leuke tijd te hebben.

Kelly kleurt nog een beetje bij op achterzijde boot

Kelly probeert op de achterzijde van haar bootje nog een beetje bij te kleuren. Het resultaat is vast prachtig om naar te kijken. Het beeldschone model heeft altijd wel een beetje een kleurtje op haar wangen en dat is eigenlijk best fijn om naar te mogen kijken. Het zou gelijk raar worden als Kelly minder bruin zou verschijnen op evenementen. Dan is het net of ze zich twee weken in huis heeft opgesloten. Die look zou ook wel weer wennen natuurlijk, maar liever ziet iedereen Kelly gewoon met een beetje kleur op haar gezicht.

Kelly Piquet is de mooiste dame in de pitstop

Tegenwoordig lopen er veel mooie dames rond in de pitstop. Van presentatrices tot aan de social media managers van de verschillende teams en alles ertussenin. Maar de mooiste dame in de pitstop blijft toch echt Kelly Piquet. Als zij Max Verstappen komt feliciteren met de overwinning door hem een kus op zijn helm te geven, zie je vele mannen jaloers omkijken. Max heeft het maar getroffen met zijn knappe vriendin.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.