Foto: Zongebruinde Jutta Leerdam wordt verwend op kleedje in de natuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam houdt van een beetje romantiek. Dus toen haar vriend aan kwam zetten met een ouderwetse picknick, voelde ze zich compleet verrast. 

De blondine werd getrakteerd op een ouderwetse picknick in de natuur, vers geplukt fruit inbegrepen. Jutta was helemaal gelukkig met de heerlijke verassing. Haar vriend Koen heeft zeker punten gescoord met het lieve gebaar. Jutta heeft vanwege haar drukke schema niet super veel tijd voor romantiek. Dus in haar vrije tijd probeert ze zoveel mogelijk lieve momenten mee te pakken. Haar vriend Koen haakt daar goed op in door een leuke picknick voor hun twee te plannen. Hij regelt daar allemaal lekkere hapjes voor, inclusief vers fruit. Al blijft het lekkerste hapje op het kleed natuurlijk Jutta zelf.

Lees ook: Jutta Leerdam schrikt van deze foto van haar gigantische benen

Jutta wordt flink verwend op zonnige foto

Er is flink uitgepakt voor de romantische picknick. Jutta mag zich gelukkig prijzen. De prachtige blondine wordt dan ook flink verwend. Er liggen een hoop lekkernijen op het kleed. De zon schijnt ook nog eens goed, dus dat maakt de date wel echt compleet. Jutta lijkt in eerste instantie het eten een beetje links te laten liggen en zich volledig op de zon te focussen. Dat is ook wel logisch, normaal zit Jutta veel binnen te oefenen op de schaatsbaan. Nu ze een keer een dag buiten is, moet ze daar natuurlijk wel optimaal gebruik van maken. Jutta probeert dan ook gelijk een beetje bij te bruinen. Dat is aardig gelukt aan de foto te zien.

Prachtige Jutta Leerdam geniet van kleine dingen in het leven

Jutta heeft een verse aardbei geplukt en maakt daar even een foto van voor op haar Instagram. De aardbei is nog groen en kan dus eigenlijk nog niet gegeten worden,  maar dat maakt Jutta niet zo veel uit. Ze vindt het kleine stuk fruit schattig om naar te kijken. De meeste mensen zullen die reactie hebben bij Jutta. Het is in ieder geval duidelijk dat Jutta enorm geniet van haar ontspannen momentje op het kleed. Ze geniet van de kleine dingen en momentjes in het leven. Dat is ook niet zo gek voor de schaatsster die normaal enorm druk is met trainen voor allerlei grote wedstrijden. Dan raken de kleine momentjes je juist iets meer.

Jutta Leerdam is buiten op kleed op haar mooist

In de zon op een kleedje begint een beetje de standaard te worden voor Jutta. Ze is dan ook erg mooi in die situatie. Zo deed ze ooit met haar vriend voor de Linda een shoot waarbij ze samen op een kleedje lagen. Misschien heeft haar vriend Koen hier het een en ander afgekeken voor zijn date idee. Jutta op een kleedje lijkt in ieder geval altijd wel een mooie foto op te leveren. Jutta vindt het dan ook leuk om dat soort momentjes te delen met haar volgers, zodat zij ook kunnen genieten van de mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...