Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

De knapste schaatsster van Nederland, Jutta Leerdam, is aan he genieten van een welverdiende vakantie op het moment. In de Franse hoofdstad beleeft ze de meest zomerse avonturen. Jutta heeft het prima naar aar zin en moet dat natuurlijk even delen met de buitenwereld. Dat doet de blonde schaatsster niet zomaar, want ze besluit er een leuke video aan te wijden. Jutta geeft voor haar volgers een hele show weg. En die zijn natuurlijk hartstikke blij met de aandacht van Jutta en de reeks leuke foto’s en video’s die ze deelt.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta geeft kleine modeshow voor volgers

Voor haar trouwe volgers plaatst Jutta een wel erg leuke video. Ze doet namelijk een kleine modeshow. Dat past ook wel bij de stad waar ze is, want Parijs staat over het algemeen wel bekend als een stad vol mode. Jutta kan dus niet weg voordat ze minstens één catwalk-loopje heeft gedaan. Hoewel haar outfit echt prachtig is, voelt het loopje nog een beetje onwennig. Jutta lijkt niet helemaal gemaakt te zijn om te lopen op hakken. Schaatsen zijn ook gewoon meer haar ding. Toch makt ze er het beste van en weet ze de leuke video te maken voor haar volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het spannende witte pakje van Jutta

Jutta deelt gelukkig genoeg foto’s van haar vakantie en op die foto’s valt één ding nogal op. Jutta draagt namelijk de hele tijd wel erg verleidelijke pakjes. Haar witte pakje spant echter wel de kroon. Het pakje geeft niet alleen een goed beeld van Jutta haar lichaam, maat wordt ook nog eens zo gedragen en ingezet door Jutta dat het op zijn meest verleidelijk over komt. Jutta heeft duidelijk goed nagedacht over haar outfit. Ze moest iets hebben wat niet te warm is, maar ook erg goed staat. Dat lijkt ze met deze witte combinatie wel gevonden te hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta aan een Frans ontbijtje

Het is niet alleen maar rondwandelen en mini-photoshoots voor Jutta Leerdam. Tussendoor neemt ze ook genoeg rust, zoals dat hoort op vakantie. De prachtige blondine zit heerlijk aan haar Franse ontbijt. Toch besluit ze dat een foto tussendoor nog wel kan. Misschien maakt ze de foto om aan te geven dat ook zij kan genieten van de rust. Jutta lijkt zich in ieder geval wel te vermaken in het warme Parijs. Hoe lang Jutta nog blijft is moeilijk te zeggen, maar ze neemt in ieder geval wel haar tijd om goed haar rust te pakken. Want eenmaal terug in Nederland is het alleen nog maar sporten en trainen. Jutta vindt dat natuurlijk heerlijk, maar stiekem vond ze er even tussenuit ook wel fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.