Foto: Zomers geklede Hélène Hendriks ligt languit in tuinstoel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft even een momentje voor zichzelf genomen met de hitte in het vooruitzicht. Ze ligt heerlijk languit in een tuinstoel.

De prachtige Hélène Hendriks heeft even besloten een momentje voor zichzelf in te lassen. En dat is ook niet zo vreemd. De prachtige blonde presentatrice is de laatste tijd veel aan het werk. En het is wel belangrijk om even een beetje aan jezelf te denken tussendoor. Dus neemt Hélène een kleine pauze. En dat doet ze niet in een ver oord, maar gewoon in haar eigen achtertuin. Daar belandt ze heerlijk in een luie stoel en geniet ze van het zonnetje. Ze heeft wel duidelijk eerst gespeeld met haar hond en dat kan je op een vrij duidelijke manier zien.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

Hélène Hendriks deelt verliefde foto

Vanuit haar luie stoel deelt Hélène Hendriks een bijzondere foto. Namelijk van haar en haar grote liefde, haar lieve hondje. Alleen is de hond niet zo lief geweest als je Hélène zo ziet. Waarschijnlijk hebben ze even met zijn tweeën geknuffeld, gestoeid en gespeeld en dit is het resultaat. Hélène zit onder de schrammen en krassen. Het is niet de beste look voor de knappe blondine. Haar hond zit achter haar heel onschuldig te kijken, maar stiekem weet die precies wat hij gedaan heeft. Gelukkig is er genoeg liefde tussen Hélène en haar pup om dit te vergeven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Avonden nagenieten met lieve hond

Hélène Hendriks heeft helemaal geen partner nodig in haar leven. Ze heeft al de meest perfecte gespreks-, en knuffelpartner gevonden. Haar hond luistert altijd naar haar, wacht geduldig tot ze thuis komt van werk, is altijd blij om haar te zien en kan heerlijk knuffelen. Tenminste, soms houd je er wel een beetje schrammen aan over, maar dat is het dan ook wel waard. Hélène krijgt er namelijk enorm veel liefde voor terug. En daar doet ze het allemaal voor. De liefde die Hélène van haar hondje krijgt is ongekend. En daar heeft de prachtige presentatrice best een paar kleine schrammen voor over.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Ook voor het werk neemt Hélène Hendriks de tijd voor haar lieve hondje

Niet alleen na het werk heeft Hélène tijd voor haar trouwe beestje. Ook voor werk neemt Hélène de tijd om samen met het diertje op stap te gaan. Samen doen ze aan wandelen en hardlopen en dat zorgt ervoor dat de band tussen de twee alleen maar sterker geworden is. Hélène Hendriks ziet ook geen leven meer voor zich zonder haar lieve hondje. En dat zal ongetwijfeld wederzijds zijn. Het lieve beestje gaat soms ook nog wel eens mee naar werk. Als je dus een beetje kans wil maken bij Hélène, zorg er dan voor dat je geen enkel probleem hebt met honden of zelf een hond hebt. Want het lieve hondje zal altijd op nummer één staan bij Hélène.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!