Foto: Zomerjurkje van Gwen van Poorten begeeft het op vervelend moment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten had een klein probleempje met haar zomerse jurkje net voor ze een vol podium op moest. Dat was niet zo handig. 

De prachtige presentatrice Gwen van Poorten was geboekt voor de UIT week. Dat is de week dat alle studenten in Utrecht elkaar leren kennen. En speciaal voor het bijzondere moment was Gwen aanwezig om een gesprekje te hebben op het podium. Gwen is ongelooflijk goed in het geven van advies, dus dat was ideaal voor de eerstejaarsstudenten die op het evenement af kwamen. Wel in de regen, dat was wat minder, maar dat was uiteindelijk nog het minste van Gwen haar zorgen. Haar jurkje knapte vlak voordat Gwen het podium op moest.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten heeft meest outfit tijdens Pride Amsterdam

Gwen haar bandje knapt op mysterieuze wijze

Het bandje van het jurkje van Gwen van Poorten knapt op mysterieuze wijze, net voordat ze het podium op moet. Dat was toch wel even schrikken voor Gwen, want ze wil ook weer niet te veel van zichzelf prijsgeven aan de studenten. Dat zou toch wel een beetje ongemakkelijk worden. Maar gelukkig ging alles goed en heeft Gwen ontzettend haar best gedaan om de eerstejaars studenten te motiveren en te adviseren.

De energie zat er goed in bij Gwen

Zoals je kan zien zat de energie er bij Gwen van Poorten erg goed in. Ondanks haar geknapte bandje wist Gwen met volle energie op het podium te verschijnen. Nu hielp het wel dat de personen die haar het hemd van het lijf gingen vragen ook enorm positief en energiek waren. Dan hoeft Gwen al minder hard haar best te doen. Daar was de presentatrice best blij mee. Zo kon ze vrij makkelijk alle studenten tijdens de UIT week vermaken.

Het zat Gwen niet mee deze dag

Als je denkt dat een volle bak regen en een geknapt bandje van haar jurk het einde waren van Gwen haar problemen, dan kom je bedrogen uit. Gwen was namelijk even buiten lopen en werd toen vol geraakt door een sproeier. Die raakte haar volledig in het gezicht. Nadat Gwen in veiligheid was en niet meer nat werd gespoten, deelde ze haar frustraties op Instagram. Gelukkig was Gwen al wel redelijk nat van de regen, anders was het nog een extra grote domper geweest voor de knappe brunette. Het was zeker geen perfecte dag voor Gwen. Ze moest flink afzien.

Gwen blijft ondanks ongeluk toch positief

Ondanks de pech die Gwen heeft gehad, blijft de presentatrice toch overwegend positief. Zo ken je Gwen dan ook. Ze is een blok aan positiviteit. Want Gwen weet ook, het valt allemaal wel mee en het kan altijd erger. De knappe blondine lacht haar zorgen van vandaag lekker weg en bereidt zich voor op de dag van morgen. Gwen kan geweldig omgaan met stressvolle momenten. Misschien dat daarom ook zoveel mensen naar Gwen opkijken voor steun. De prachtige presentatrice lijkt soms namelijk de rust zelve.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...